Mit csináljak egyedül Pesten?
Figyelt kérdés
Nem fizetős dolgokra gondoltam, csak nagyon egyedül vagyok és unatkozok...Még csak egy hete lakom itt.2010. szept. 22. 12:47
1/3 anonim válasza:
nincsenek barátaid úgy jöttél fel? munka vagy suli ügyben?
2/3 anonim válasza:
Amíg jó az idő, tégy egy jó nagy felfedezőkörutat. Térkép, papír, toll, esetleg fényképező és járd be a környéket. Én is így csináltam a múltkor, főbb helyeket le is fotóztam. (Teaházakat kerestem.)
Ha van bérleted, merészkedj messzebbre is, próbáld ki, mivel mennyi idő alatt érsz A-ból B-be, hova ugorhatsz be falatozni, hol vannak olyan boltok, amik pl. hobbidhoz köthetők.
Keress színházat, mozit, nézz műsorprogramot, vagy könyvesboltokban is lehet valamiféle beszélgetés, ami érdekelhet.
Csavarogni jó. Csak vigyázz magadra. Ennyi. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
Igen, egyedül jöttem fel suli miatt. Minden barátom otthon maradt vidéken...
2010. szept. 22. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!