Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik előfizetésedről mondaná...

Melyik előfizetésedről mondanál le utoljára ezek közül?

Figyelt kérdés

2022. júl. 21. 13:52
A kérdező szavazást indított:
Spotify
YouTube Premium
Apple Music
Netflix
Paramount+
HBO Max
Disney+
21 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
egyik se deezert használok arra sem vagyok előfizetve (pegig szeretném)
2022. júl. 21. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Egyikről se mivel egyik sincs és nem is lesz, youtube premium helyett ott az adblock, spotify meg az összes streaming helyett meg az enkór, azt csókolom.
2022. júl. 21. 17:34
 3/7 A kérdező kommentje:

2-es: nem volt ilyen kérdés. :) De gratulálok a hozzáálásodhoz! Ha mindenki így gondolkodna és ingyenélő lenne, akkor nem lenne mit nézned/hallgatnod, mert senki sem kapna bevételt és nem érné meg a zenésznek zenét írni, a YouTubernek videót készíteni, stb.

Nyilván mindenki csinálja ezt élete egy szakaszában amikor nem engedheti meg magának (én is ezt csináltam tini koromban), hogy kifizessen havi 1700Ft-t egy YT prémiumra, a baj ott van, hogy erre nem kéne büszkének lenni, "Azt csókolom".

2022. júl. 21. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyiket se használom, ncore legyen.... a többi nem számít
2022. júl. 24. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Egyiket se használok

Mtv-t és dunát nézek

2022. júl. 25. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem, hogy miért pontozták le a 4 válaszolót, mert én is ncore használok, és ez az egyetlen ami ér is valamit.

Netflix, HBO és társai, nem azt mondom hogy rossz lenne, de még csak meg sem közelítik azt a szintet, ahol az ncore van. Olyan mennyiségű tartalom található meg az ncore-on, amit ezek a fizetős oldalak, SOHA NEM FOGNAK, MÉG CSAK MEG KÖZELÍTENI SE!

Csak idő kérdése, és az ncore, minden felkerül, amire mások előfizetnek.

2022. júl. 26. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 6-os

Ezzel egy a gond

Ha mindenki így gondolkodna akkor előbb utóbb nem lenne a streamingre tartalom mert ha nincs bevétel akkor nincs gyártás

Márpedig a film és sorozat gyártása sokba kerül.

Nem azt mondom hogy én nem torrentezek de csak azt amit a streamingeken nem találok meg

2022. júl. 26. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!