Melyik előfizetésedről mondanál le utoljára ezek közül?
2-es: nem volt ilyen kérdés. :) De gratulálok a hozzáálásodhoz! Ha mindenki így gondolkodna és ingyenélő lenne, akkor nem lenne mit nézned/hallgatnod, mert senki sem kapna bevételt és nem érné meg a zenésznek zenét írni, a YouTubernek videót készíteni, stb.
Nyilván mindenki csinálja ezt élete egy szakaszában amikor nem engedheti meg magának (én is ezt csináltam tini koromban), hogy kifizessen havi 1700Ft-t egy YT prémiumra, a baj ott van, hogy erre nem kéne büszkének lenni, "Azt csókolom".
Egyiket se használok
Mtv-t és dunát nézek
Nem értem, hogy miért pontozták le a 4 válaszolót, mert én is ncore használok, és ez az egyetlen ami ér is valamit.
Netflix, HBO és társai, nem azt mondom hogy rossz lenne, de még csak meg sem közelítik azt a szintet, ahol az ncore van. Olyan mennyiségű tartalom található meg az ncore-on, amit ezek a fizetős oldalak, SOHA NEM FOGNAK, MÉG CSAK MEG KÖZELÍTENI SE!
Csak idő kérdése, és az ncore, minden felkerül, amire mások előfizetnek.
Kedves 6-os
Ezzel egy a gond
Ha mindenki így gondolkodna akkor előbb utóbb nem lenne a streamingre tartalom mert ha nincs bevétel akkor nincs gyártás
Márpedig a film és sorozat gyártása sokba kerül.
Nem azt mondom hogy én nem torrentezek de csak azt amit a streamingeken nem találok meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!