Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Létezik valami értelmes és...

Létezik valami értelmes és esetleg még esetenként kacagtató (reggeli) rádióműsor?

Figyelt kérdés

Ma meg tegnap belehallgattam Balázsékba, de nagyon hamar zavaróvá, idegesítővé, irritálóvá vált. Úgyhogy ez kuka.

Hogy a Bochkorék működnek-e még, nem tudom, de vszleg hamar elegem lenne belőlük is.

Még 2006-ban volt a Vakációzoo a Balaton Rádióban. Azt imádtam. Az egyszeri és megismételhetetlen (volt).

Nem feltétlen és kizárólag egy mindenen (erőltetten) kacagós műsört keresek, de nem is egy olyat, amitől bealszol egy tizedszekundum alatt. A kereskedelmi kakákat is szeretném elkerülni, mint pl. régen a Roxy volt, ami 10 számot játszott pörgőben egész nap.

Ha tudtok valamit javasolni, akkor ne csak a műsor címét, de a rádióadót is említsétek légyszi.

Köszi

2022. júl. 20. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Irodában kénytelen vagyok a Bochkort hallgatni. Az elején én élveztem (pár hétig kb.), de elegem lett abból, hogy ostobák (valljuk be, Gyurika vagy bocsika sem egy lángész) és mindenkin gúnyolódnak.

A Balázsék még náluk is rosszabb. Olyanok, mint az idétlen hlyegyerekek.

Nekem egyedül a Sláger FM tetszett, sajnos pár hét után már mást akartak hallgatni. Ott egy műsorvezető volt, aki keveset beszélt, nem próbált vicces és okos lenni.

2022. okt. 5. 08:38
 2/3 A kérdező kommentje:

A viccel nem van gond, hisz kacagni jó, csak hát sokszor erőltetett.

A Vakációzoo-ban gyakorlatilag szabad kapott Nyalka és Béres Zoli. S hatalmas volt.

2022. okt. 8. 15:56
 3/3 A kérdező kommentje:
....szabad kezet kapott...
2022. okt. 8. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!