Létezik valami értelmes és esetleg még esetenként kacagtató (reggeli) rádióműsor?
Ma meg tegnap belehallgattam Balázsékba, de nagyon hamar zavaróvá, idegesítővé, irritálóvá vált. Úgyhogy ez kuka.
Hogy a Bochkorék működnek-e még, nem tudom, de vszleg hamar elegem lenne belőlük is.
Még 2006-ban volt a Vakációzoo a Balaton Rádióban. Azt imádtam. Az egyszeri és megismételhetetlen (volt).
Nem feltétlen és kizárólag egy mindenen (erőltetten) kacagós műsört keresek, de nem is egy olyat, amitől bealszol egy tizedszekundum alatt. A kereskedelmi kakákat is szeretném elkerülni, mint pl. régen a Roxy volt, ami 10 számot játszott pörgőben egész nap.
Ha tudtok valamit javasolni, akkor ne csak a műsor címét, de a rádióadót is említsétek légyszi.
Köszi
Irodában kénytelen vagyok a Bochkort hallgatni. Az elején én élveztem (pár hétig kb.), de elegem lett abból, hogy ostobák (valljuk be, Gyurika vagy bocsika sem egy lángész) és mindenkin gúnyolódnak.
A Balázsék még náluk is rosszabb. Olyanok, mint az idétlen hlyegyerekek.
Nekem egyedül a Sláger FM tetszett, sajnos pár hét után már mást akartak hallgatni. Ott egy műsorvezető volt, aki keveset beszélt, nem próbált vicces és okos lenni.
A viccel nem van gond, hisz kacagni jó, csak hát sokszor erőltetett.
A Vakációzoo-ban gyakorlatilag szabad kapott Nyalka és Béres Zoli. S hatalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!