Szerintetek a Balázsék rádióműsor még meddig mehet?
Én korábban hallgattam őket napi szinten, aztán tavaly ősszel meguntam. Mindig ugyanazok a témák vannak ismétlődve, aztán mindig ugyanazokon az embereken gúnyolódnak. Ugyanazok a nyereményjátékok vannak. Olyan mintha kicsit elfáradt volna már ez.
Reggel láttam facebookon, hogy megint valami olyan téma volt, hogy hogyan vezetsz... Ez is volt már milliószor. Gondolom Balázs előjött a szokásos autótípusos gúnyolódásával.
Szerintetek hány évig mehet még ez a műsor?
Én is szerettem régen, voltam kitelepülésen is.
#3: Ha nem a kérdésre válaszolsz, minek jössz ide?
Majd csinálnak egy Balázs-Bochkor reggeli show-t, ez majd egyesíti a két tábort. :D
Én nem kedvelem, nem hiányozna.
Az egész Balázs műsor egy koppintás. Ezt a reggeli rádióműsort Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János vitték sikerre a Bumeránggal. Új volt, eredeti, egyedi. Imádtam a műsoraikat. Ők tényleg adtak egy hangulatot a napnak már reggel.
Balázs a Pirítóssal már csak utánozta Bochkor Gábort, azóta is ezt teszi. Gagyi utánzat a Bumeráng után a Balázsék.
"Új volt, eredeti, egyedi." Azért ne túlozzunk!
Valójában mindenki Howard Stern-t utánozza, ő már 1986-ban ilyesmit csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!