Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Őszinte vélemény a fanfictiono...

Őszinte vélemény a fanfictionomről? (Harry Potter)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A Harry Potter fanfictionomről kérnék őszinte és kíméletlen :) véleményt. Nagyon hálás lennék érte!

Körülbelül egy éve kezdtem el írni, viszont 6 rész után Abbahagytam. Nem éreztem elég jónak amit írok. Azonban az utóbbi időben kedvet kaptam, ahhoz, hogy folytassam. A legfontosabb kérdés, hogy ÉRDEMES-E folytatnom?

Tulajdonképpen a fejemben minden megvan egészen a befejezésig, csak megfogalmazásra vár. :)

És nagyon hálás lennék minden őszinte véleményért.

És itt a link is:

[link]

2022. jún. 14. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tetszik a történet!

Negatívumként az emelném ki hogy a szó használat elégé eltér a harry potter könyvektöl.

2022. jún. 16. 11:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. jún. 16. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kissé vontatott. Tehát randi, utána holnap ugyanott, ugyanakkor, aztán még egy randi, és megint holnap ugyanott ugyanakkor. Szeretem, hogy ha a könyvben, amit olvasok, a szereplőknek izgalmasabb életük van, mint nekem. Vagy picit izgalmasabb randikat iktattam volna be, más helyszínen, kis akcióval, ahol esetleg Cedricnek a varázslatát kellett volna használnia, anélkül, hogy Lou rájött volna a dolgok mibenlétére, vagy hasonló érdekborzoló szituációkkal.. vagy egyből belecsaptam volna a lecsóba, tudomisén, történik valami életüket felbolygató, amiben majd összekovácsolódnak. A koncepció amúgy tök jó, sokmindent ki lehet hozni belőle, főleg hogy a lány okos, és ért a mugli dolgokhoz, míg Cedric jó varázsló. Ezekkel az elemekkel dolgozva korlátlan lehetőség van a folytatásra, mert ketten jó csapatot alkotnak, bármibe is fognak keveredni. Egy-két elírásba belefutottam ugyan, de ezenfelül tetszett, egyben végigolvastam. Lehet, hogy ez a vontatottság műfaji sajátosság, nem szoktam romantikus regényeket olvasni, úgyhogy ez alapján írtam a választ. Mindenképp folytasd, és szívesen elolvasom a folytatást is. Nem biztos, hogy ez a legkedvesebbre sikerült válaszom.. :)
2022. jún. 16. 14:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsot!
2022. jún. 16. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Jól írsz. Ha megvan az ötlet folytasd!!
2022. jún. 22. 11:10
 16/16 MelanieAnneWright ***** válasza:
100%

Szia! Elolvastam nagyrészt, de bocsi, nekem nem nagyon jött be. Túlságosan gyorsan halad a történet, hogy Lou felkel, iskolában van(ha ól érelmeztem, mert igazán csak találgatni lehet), találkozik Diggoryval, és rögtön utána kap tőle levelet, stb....

És én még hiányolom belőle a részleteket. Pl, ha nem ismerném Cedric-et nem tudnám hogyan néz ki, senkiről és semmiről nincsen leírás. Hogyan néz ki Lou, Mary, Lou édesanyja, Cedric? A környezetet is leírhatnád egy kicsit.

Szerintem folytathatod, de előtte próbáld meg kijavítani a meglévő részek részleteit kicsit lassítani a történetet, stb. De amúgy szerintem folytasd, mert nem rossz.

2022. júl. 4. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!