Őszinte vélemény a fanfictionomről? (Harry Potter)
Sziasztok! A Harry Potter fanfictionomről kérnék őszinte és kíméletlen :) véleményt. Nagyon hálás lennék érte!
Körülbelül egy éve kezdtem el írni, viszont 6 rész után Abbahagytam. Nem éreztem elég jónak amit írok. Azonban az utóbbi időben kedvet kaptam, ahhoz, hogy folytassam. A legfontosabb kérdés, hogy ÉRDEMES-E folytatnom?
Tulajdonképpen a fejemben minden megvan egészen a befejezésig, csak megfogalmazásra vár. :)
És nagyon hálás lennék minden őszinte véleményért.
És itt a link is:
Tetszik a történet!
Negatívumként az emelném ki hogy a szó használat elégé eltér a harry potter könyvektöl.
Szia! Elolvastam nagyrészt, de bocsi, nekem nem nagyon jött be. Túlságosan gyorsan halad a történet, hogy Lou felkel, iskolában van(ha ól érelmeztem, mert igazán csak találgatni lehet), találkozik Diggoryval, és rögtön utána kap tőle levelet, stb....
És én még hiányolom belőle a részleteket. Pl, ha nem ismerném Cedric-et nem tudnám hogyan néz ki, senkiről és semmiről nincsen leírás. Hogyan néz ki Lou, Mary, Lou édesanyja, Cedric? A környezetet is leírhatnád egy kicsit.
Szerintem folytathatod, de előtte próbáld meg kijavítani a meglévő részek részleteit kicsit lassítani a történetet, stb. De amúgy szerintem folytasd, mert nem rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!