Aki kipróbálta a Diseney pluszt, leírná a tapasztalatait?
Mi előregisztráltunk, beüzemeltem, nem bántuk meg. Rengeteg néznivaló van rajta. 👍 (talán annyi, mint az HBO Maxon és Netflixen együtt)
Számítógépen kezdtem a telepítést. Működik szépen appal és webes böngészőben egyaránt. Mobilra az App telepítése után felismerte, szinkronizálta a számítógéppel és egyből belépett a fiókomba.
Technikai tipp: FIGYELEM!
PlayStation 5 konzolnál telepítés után feldob egy számsort egy ablakban és közli webböngészőben mobilon vagy számítógépen meg kell nyitni egy oldalt ( [link] és oda beírni. Mobiltelefonnal egy KAMU OLDAL nyílt meg ezen a címen! Amerikai oldal három nagy gombbal, utolsó a Disney. (Nem mentem tovább. Soha nem szokott ilyen történni, vírusírtó, tisztító van a telón)
Számítógépen probléma nélkül bejött az oldal és hitelesítette a belépést, onnantól már ment is a PS5-ön a Disney +!
- Képminőség szuper! 👍
- Hangminőség, térhangzás szuper! 👍
- Jól átlátható az oldal, könnyen megszokható 👍
- LG OLED tévén még nem érhető el az app 😕 (nem talál frissítést)
- Sajnos, ahogy a Netflixnél is, több sorozatnak, filmnek nincs magyar szinkron elérése, még olyanoknak sem, melyek számtalanszor mentek tévében. (Modern család, Jim szerint a világ, Életem értelmei, stb.) 😕
- A filmek adatlapjánál látható, hogy milyen képformátumban van, milyen hang érhető el, milyen felbontás, viszont nincs információ a szinkronról, feliratról. 😕
- A szinkron és felirat információt csak a műsor elindítása után a beálltásnál lehet megnézni. 😕
- Nem lehet rákeresni (szűrni) szinkronra. 😕
- A saját listát nem lehet szerkeszteni! 😕 Csak a film adatlapján lehet pipa jelzéssel betnni/kivenni a listából.
- Az előzménylistát semmilyen módon nem lehet szerkeszteni! Amit egyszer elindítunk (fél pillanatra is) az ott marad a „Nézd tovább” listában. 😕
- Filmek műfajára nagyon nagy vonalakban lehet szűrni. Csupán 4-5 kategória van. 😕 (Sorozatoknál: Akció/Kaland; Animáció; Vígjáték; Dokumentum, - Filmeknél kiegészül a Drámával)
De nagyon friss még, a puding próbája pedig az evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!