Ha tehetnéd milyen kpop nevet találnál ki magadnak?
pl.ha te választhatod ki a saját művész nevedet akkor milyet választanál? Igazából nem tudom, hogy a kpop idolok saját maguk dönthetik el vagy választanak nekik de most úgy gondolom, hogy ha választhatnál akár rendes nevedből kreálnál valamit vagy teljesen más lenne?
Nekem nagyon tetszik a japán Yui név, és a koreai Myeong. Valamelyik lenne biztosan. Vezetéknév meg talán Choi vagy Han.
Illetve milyen hajad lenne. Még ez egy fontos kérdés.:)
Nekem lenne egy frizura sokáig ami lenne a védjegyem. pl.
Csak kpop rajongók válaszoljanak ha lehet...:D
Skai, Alexa, Aisha/Aisa vagy Happy
(Nem, az Aisha nem az everglow miatt, az már évek óta a kedvenc nevem, az Alexa ismét nem a szólóista miatt, hanem mert az az igazi nevem, és igen, Happy mint az a cicó a Fairy Tail-ből)
Hajra ötletem sincs, nem viselném évekig minden nap ugyanúgy a hajam, alapból szőke a hajam, de biztosan kipróbálnám egyszer a halvány rózsaszínt és a feketét, bár az biztosan hülyén állna, mert iszonyúan fehér bőröm van (egyszer fekete szemceruzával kihúztam a szemem + tettem fel szempillaspirált és tust, úgy néztem ki, mint egy halott, és nem azért, mert nem tudnék sminkelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!