Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen nyári színházat ajánlanál?

Milyen nyári színházat ajánlanál?

Figyelt kérdés

Igazából mindenre nyitott vagyok, szabadtéri, vízi, időszakos színházi előadások is érdekelnek.

Témák tekintetében mindenevő vagyok.

Ha van ezzel kapcsolatban jó élményed, ne tartsd magadban! :D

#színház #előadás #nyári színház #szabadtéri színház
2022. jún. 2. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon nagyon-nagyon javaslom megnézni a kecskeméti Elisabeth musical előadását, mert az valami szenzációs! Már vagy 15x láttam Kecskeméten, és nem lehet megunni, persze a Szigetre is megyek.

Szintén a Margitszigeten lesz a veszprémi Mozart! musical, arra is azt mondják, hogy jó. Azt én anno az Operettben imádtam, de a veszprémit még nem láttam, szóval nem tudom, de biztos tényleg érdemes megnézni.

Szegeden lesz a Sakk az Újszegedi Színpadon (időpontban amúgy pont üti a Mozart!-ot, mert ugyanaz a két nap), amit szintén érdemes megnézni. Nem mondtad, hogy melyik városra gondolsz, így ezt is ajánlom, biztos nagy siker lesz az is, legalábbis a Magyar Színházban az volt mindig.

Szegeden lesz Mamma Mia a Dóm téren, azt is érdemes.

A Margitszigeten a Kőszívű musicalt ajánlják még nagyon.

De amúgy bármit, meg lehet nézni a neten a teljes műsort, mert nagyon sok minden lesz.

Szentendrén és Balatonon lesz Macskadémon több időpontban is.

Csomó minden lesz a Városmajori Színpadon is.

Én egyelőre két Elisabethre, két Sakkra és két Macskadémonra vettem jegyet. :)

2022. jún. 5. 09:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Wow! Köszönöm az ajánlásokat! :D
2022. jún. 5. 10:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincs mit, nagy színházrajongóként öröm, ha megoszthatom valakivel. :D
2022. jún. 5. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Wow nekem is pont erre a 3-ra van jegyem :D Az Elizabethre, a Mozartra és a Sakkra :D
2022. jún. 16. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:

A Sakk meg a Mozart nem ütik egymást? Mert én azért nem tudok Mozartra menni. :(

Vagy nem maradsz lenn Szegeden, és akkor egyik nap Mozart, másik nap Sakk?

2022. jún. 16. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Pont úgy szerveztük meg, hogy Pesten lakunk, péntek Mozart és utána szombattól 3 napos hétvégézünk Szegeden.
2022. jún. 16. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Jaa, értem. :) De jó. :)

Én már pénteken lemegyek Szegedre, úgyhogy sajnos a Mozart ezért most kiesett. Remélem, Veszprémbe eljutok majd még.

2022. jún. 16. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, hogyan tetszett a Sakk? És a Mozart?
2022. jún. 26. 23:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Pont írni akartam. :D

Huh. A Mozart nekem kicsit kevésbé tetszett, néhol nekem túl vidám/bugyuta volt. A kórus zseniális volt és néhány szám nagyon nagyon jól volt megcsinálva. Főleg az Árnyékdal és a Mozart, valamint a dal, amit Füredi Nikolett énekelt volt nagyon nagyon jó. Összességében egy jó előadás volt, megérte megnézni, de nekem nincs benne a top 3 előadásban amit idén láttam.

A Sakk viszont!! Ahhh, szerintem szuper volt. Annyi minden tetszett benne, hogy nehéz öszeszedni. A színészek szuperek, a dalok nagyon jók, és a hangulat! Én túl sok mindent nem tudtam a darabról korábban, de a történet is szuper. Ahogy a karakterek a saját tragédiáikat megélik egy politikailag nehéz helyzetben. A dalok, a hangulat is nagyon működött. Szóval nekem ez nekem abszolút dobogós idén.

Neked hogy tetszett?

2022. jún. 27. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszett. :) Én nem először láttam amúgy, de minden alkalommal lenyűgöz. Szemenyei Jani és Egyházi Géza pláne odatették nagyon magukat, de Sári Évi is kifejezetten tetszik ebben.

A padok viszont extra kényelmetlenek voltak, szenvedtünk rendesen. :P De ez legyen a legnagyobb bajunk.

2022. jún. 27. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!