Milyen nyári színházat ajánlanál?
Igazából mindenre nyitott vagyok, szabadtéri, vízi, időszakos színházi előadások is érdekelnek.
Témák tekintetében mindenevő vagyok.
Ha van ezzel kapcsolatban jó élményed, ne tartsd magadban! :D
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon nagyon-nagyon javaslom megnézni a kecskeméti Elisabeth musical előadását, mert az valami szenzációs! Már vagy 15x láttam Kecskeméten, és nem lehet megunni, persze a Szigetre is megyek.
Szintén a Margitszigeten lesz a veszprémi Mozart! musical, arra is azt mondják, hogy jó. Azt én anno az Operettben imádtam, de a veszprémit még nem láttam, szóval nem tudom, de biztos tényleg érdemes megnézni.
Szegeden lesz a Sakk az Újszegedi Színpadon (időpontban amúgy pont üti a Mozart!-ot, mert ugyanaz a két nap), amit szintén érdemes megnézni. Nem mondtad, hogy melyik városra gondolsz, így ezt is ajánlom, biztos nagy siker lesz az is, legalábbis a Magyar Színházban az volt mindig.
Szegeden lesz Mamma Mia a Dóm téren, azt is érdemes.
A Margitszigeten a Kőszívű musicalt ajánlják még nagyon.
De amúgy bármit, meg lehet nézni a neten a teljes műsort, mert nagyon sok minden lesz.
Szentendrén és Balatonon lesz Macskadémon több időpontban is.
Csomó minden lesz a Városmajori Színpadon is.
Én egyelőre két Elisabethre, két Sakkra és két Macskadémonra vettem jegyet. :)
A Sakk meg a Mozart nem ütik egymást? Mert én azért nem tudok Mozartra menni. :(
Vagy nem maradsz lenn Szegeden, és akkor egyik nap Mozart, másik nap Sakk?
Jaa, értem. :) De jó. :)
Én már pénteken lemegyek Szegedre, úgyhogy sajnos a Mozart ezért most kiesett. Remélem, Veszprémbe eljutok majd még.
Pont írni akartam. :D
Huh. A Mozart nekem kicsit kevésbé tetszett, néhol nekem túl vidám/bugyuta volt. A kórus zseniális volt és néhány szám nagyon nagyon jól volt megcsinálva. Főleg az Árnyékdal és a Mozart, valamint a dal, amit Füredi Nikolett énekelt volt nagyon nagyon jó. Összességében egy jó előadás volt, megérte megnézni, de nekem nincs benne a top 3 előadásban amit idén láttam.
A Sakk viszont!! Ahhh, szerintem szuper volt. Annyi minden tetszett benne, hogy nehéz öszeszedni. A színészek szuperek, a dalok nagyon jók, és a hangulat! Én túl sok mindent nem tudtam a darabról korábban, de a történet is szuper. Ahogy a karakterek a saját tragédiáikat megélik egy politikailag nehéz helyzetben. A dalok, a hangulat is nagyon működött. Szóval nekem ez nekem abszolút dobogós idén.
Neked hogy tetszett?
Nekem is nagyon tetszett. :) Én nem először láttam amúgy, de minden alkalommal lenyűgöz. Szemenyei Jani és Egyházi Géza pláne odatették nagyon magukat, de Sári Évi is kifejezetten tetszik ebben.
A padok viszont extra kényelmetlenek voltak, szenvedtünk rendesen. :P De ez legyen a legnagyobb bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!