Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miket javasoltok, ha elkezdené...

Miket javasoltok, ha elkezdenék graffitizni?

Figyelt kérdés

16 évesen már néhányszor megfordult a fejemben, hogy kipróbálnám a graffitit, és elhatároztam, hogy elkezdem.

Egyelőre csak kipróbálás szinten miket javasoltok hozzá?

Néztem néhány videót, olvastam róla keveset, de kíváncsi vagyok a már ebben lévő emberek veleményére is.

Köszönöm.

2022. jún. 1. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Hogy ne kezdj el graffitizni.
2022. jún. 1. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd kicsit a vélményed?

Nem az igénytelen 'rongalásra' gondolok, hanem az igényes graffiti érdekel.

Először tag-ek aztán talán a komolyabb street art.

2022. jún. 1. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy maradj a saját házfaladra firkászásnál. Más tulajdonára festeni rongálás, akármilyen minőséginek is szeretnéd hinni a művedet.
2022. jún. 1. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

'Először tag' Szóval összefosnád a várost az egoista aláírásoddal és ezt igényesnek képzeled? Jól el vagy tévedve.

Az igényes graffitihez nagyon komoly háttér kell, te meg youtube videókból akarod megtanulni még a tagelést is.

2022. jún. 1. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, nem vagyok otthon a témában, ezért írtam ki a kérdésem.

Nem a városban, hanem egy semmi közepén lévő régi kis épületet néztem ki, és igen, tudom, hogy ez is vagy magántulajdon, vagy nem, akkor is illegális.

Van itt valaki olyan, aki benne van a témában?

2022. jún. 1. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Festegess otthon ha annyira akarod akár egy darab kartonra....
2022. jún. 1. 22:18
 7/7 anonim válasza:
100%
szia, meg en is kezdo vagyok, de nekem ebbol az egesz oruletbol az jott le, hogy rengeteget kell gyakorolni az elejen. nem az a lenyeg, hogy mennyire tudod megjegyezni a tagedet, hanem hogy tenylegesen erzed a betuidet, osztonosen huzod a vonalakat. megmondom oszinten, en sem gyakoroltam sokat, de meg is latszik a hianya. ha mindenkeppen tettre kesz vagy, es mennel ki fujkalni, taggelni, akkor javaslom, hogy keress egy pl olyan deszkapalyat, vagy rejtett falat, ehagyatott epuletet, ahol mar a tieden kivul jo sok mas ember tagjei es throwupjai is ott vannak. egy a lenyeg: masera sose fujj, foleg az elejen ne, ne ird ra mas muvere hogy toy, meg ha nagyon az is, es szerintem erdemes kicsiben kezdeni, 10-20 centis dolgokkal, mert azok joval egyszerubbek, az ember hatralep egyet es mar latja is, hogy mi a hiba:)
2022. jún. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!