Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Paintballozzak?

Paintballozzak?

Figyelt kérdés

Hétvégén megyünk az osztállyal paintballozni és nagyon félek hogy kilövik a szemem vagy ilyesmi

5 órás a program szóval nagyon unatkoznék különben

2022. jún. 1. 07:03
 1/6 anonim válasza:
97%
Dehogy lövik ki a szemed.😃😃 Kaptok védőruhát, sisakot, védőszemüveget meg mindent. Alapvetően fejre tilos lőni, de van hogy betalál véletlen oda is egy festéklövedék, ezért van a védőszemcsi, arcvédő stb :)
2022. jún. 1. 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Védőruháról nem hallottál? Mert Paintballozni csakis abban szabad.
2022. jún. 1. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért védőruha mellett is tudnak elég komoly kék zöld foltok születni rajtad. Tapasztalatból mondom. De hátha neked nem olyan elvetemült osztálytársaid lesznek mint nekem anno 😂
2022. jún. 1. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A paintball találat fáj. Van, ahol kevésbé, van ahol nagyon.

Haveromat hónaljon lőtték, mint a vett malac, úgy visított. 😀 De engem meg szitává lőttek úgy, hogy a vállamtól a térdemig mindenhol lőtt a gyerek viszonylag kis távolságon, vagy 10 találatot kaptam nem számoltam már, úgy lőttem vissza rá, hogy a kedves édesanyja foglalkozására tettem célzásokat meg adtam tippet, milyen elfoglaltságot csinálhatnak ketten... 😀 Lettek kék foltjaim, de ami legjobban fájt az a térdkalácsomat ért lövés, többi elmúlt. Persze én is eltaláltam vagy kétszer, mondta is, hogy ez nem ér, mert ő már kilőtt. Én meg mondtam, hogy az első három lövése után, amik találtak, felemeltem a kezem, felesleges volt még meglőni tudom is én hányszor, de nyugodjon meg visszafogja kapni még ezt. Vagy három körrel később én derékig érő csalánban feküdtem, ő meg mellette próbált csendben osonni egyedül (kb. mintha egy tehéncsorda vágtatott volna az erdőben) és tarkótól bokáig szitává lőttem miután elment mellettem. 😀 Szerencsétlen azt se tudta honnan lőtték mert végig hasaltam, lövöldözött össze vissza meg sikítozott, hogy kilőttél, kilőttél, anyukámról meg hasonló hangvételben emlékezett meg. 😀

Van maszk, az egész arcot fedi, a ruhám amiben a csapatom paintballozott ez a pöttyös német katonai gyakorló volt

[link]

nadrág is ilyen mintázatú volt.

Az ellenfélnek meg a régi magyar olajzöld katonai gyakorlóban nyomta. Mindkettő zubbonynak van gallér része, én felhajtottam, plusz alatta garbós pulóver volt rajtam, meg a katonai nadrág alatt egy farmer. Ja igen, júliusban játszottunk, dögmeleg, izzadtam is rendesen, de egész jól tompítottam így a találatokat, kivéve azt a térdlövést.

Munkavédelmi bakancs (saját) volt rajtam, plusz ismerős, aki airsoftozik, kölcsönadta a kesztyűjét:

[link]

nem ilyen volt, de hasonló. Az ujját senkinek nem lőtték el, pedig nem mindenkin volt kesztyű. Állítólag ha ellövik az ujjad az rohadtul fájt. Baseball sapka is volt rajtam, megfordítva, a sild a tarkómat védte így. Gyakorlatilag egy kis bőrfelületet se látszódott ki, ezért is bújtam a csalánba.

Lányok is voltak köztünk, cici védelmére ők plusz mellényt kaptak. A hely adta a puskákat, lőszert, ruhákat meg a maszkot. Erdőben játszottunk, volt ott egy roncs Trabant is, azon gondolkoztunk, hogy lecsavarozzuk az ajtókat és jó lesz pajzsnak is. 😀 De a szervezők nem engedték, pedig kocsiból lett volna szerszám is. 😕

Felesleges félned, jó buli. Igen, fáj a találat, bár ott akkor azonnal nem feltétlenül, az adrenalin miatt gondolom, később érzed meg igazából, és függ, hol találtak el. Vigyél farmert, arra vedd fel a ruhát amit adnak, ha van, garbós felső, vagy lehet venni külön garbót, vagy sál. Mikor paintballaztunk, az ellenfélnél volt egy srác, palesztin kendővel takarta a nyakát, de volt aki semmivel.

Alapból úgy játszottunk, hogy fejre tilos lőni, a test, felkar, comb, segg találat volt szabályos. Persze volt, hogy a maszk plexi részét találták el (benne van a játékban), semmit nem láttam, a kesztyűvel csak szétkentem. Maszkot tilos levenni a harctéren!!! Kibotorkáltam a szervezőkig, ők megtörölték és mentem vissza. A harctér jól láthatóan körbe volt kerítve kerítéssel, egy bejárata volt, úgy kialakítva, hogy a bejáratnak L alakú volt. A kanyar után már nem láttak a bent lévők, az ott a biztonságos rész, ott már levehetted a maszkot. Fogalmam sincs mekkora volt a terület, jó nagy, volt ott Trabant, épület, konténerek, raklapokból fedezék, gumiabroncsokból fedezék, lövészárok vagy 10 méter, erdős rész, domb.

Tipp: ne lőjj sorozatokat, meg ne tüzelj ész nélkül olyanra, aki fedezékben van, odaszorítva őt. Gyorsan eltudsz lőni így 100 golyót feleslegesen. Lőj 2-3 rövid sorozatokat. Ha talált, ne lődd tovább (kivéve ha édes a bosszú 😀).

Azt a pár kék foltot, vérhólyagot (térdemen az lett) bőven megéri az élmény.

2022. jún. 1. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam már többször paintballozni, a megfelelő védelem a vastag farmer, pulcsi, sál az overall alatt. Pont emiatt nyáron nem ajánlott, inkább hűvösebb időben, vagy fedett téren ahol van hűtés. 1ébként kiterülsz a nagy melegben vagy szakad rólad a víz, ami zavar a koncentrációban. Wrősel levesz az élvezeti értékéből.

4es nagyon bírtam a sztoridat🤣

2022. jún. 1. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
*Erősen
2022. jún. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!