Most akkor ne menjek miatta paintballozni? Szeretnénk de így nincs értelme ugye?
Persze, hogy ideges lett, levagta, mennyire bejon neked a csaj.
Ilyeneket nem mondunk es nem mutatunk ki kerdezo, ja es persze nem is repulunk ra (tudom, errol nem volt szo, csak mondom) haver csajara, optimalis esetben.
Nyilvan tudom, hogy nem direkt tetszik, de sajnos ilyenkor meg kell tanulni parancsolni az erzeseknek.
Ne menj el, valoszinuleg kinos lenne, foleg igy, hogy kozolted vele a dolgokat :D
Ne menj. Már csak azért se, mert a csaj pasija se örülne, hogy ott vagy és csorgatod a nyálad. Ez azért elég feszült alaphangulatot adna, azon se lepődnék meg, ha a srác bosszúból jól megsorozna. Nem tudom azelőtt játszottál-e már, de baromira tud fájni, ha eltalálnak.
Inkább menj paintballozni máskor másokkal. Vagy megembereled magad csomót kötsz a farkadra és elmész, de előtte tisztázod a szitut a haveroddal a csajára meg rá se nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!