Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Diszkókban mennyire szokványos...

Diszkókban mennyire szokványos , hogy a nők fenekét megfogják tánc közben?

Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 10:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10eske így lenne ötösöm a lottón 🤡 Tőlük se fogadnám el, de érdekes módon nem is csinálják. A lúzerek ismerkedési 'kultúrája' ez, nem a jópasiké.

A meleg pasis hasonlat jó, de az persze nem tetszik neked 🤡 Pedig ugyanaz.

2022. máj. 21. 11:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem ugyanaz. Egy ember, akit nem szeretnél hogy megfogja a segged, megmarkol. Ugyanaz a helyzet.
2022. máj. 21. 11:50
 13/21 A kérdező kommentje:
De hát nem tudhatjuk hogy a nő nem akarja ő neki a természetes vonzalma a férfiak iránt van tehát az más egy férfinél gyanítható hgoy nem akarja hogy egy másik férfi megfogja mivel legtöbb ember nem meleg
2022. máj. 21. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a természetes, hogy a nők nem vágyakoznak arra, hogy vadidegenek molesztálják őket. A nőknek nincs természetes vonzalma a szexuális zaklatók iránt. (Mert ugye, engedély nélkül fogdosni valaki seggét az szexuális zaklatás)
2022. máj. 21. 12:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán járok ilyen diszkós helyeken, inkább beülős helyekre iszogatni. A diszkóktól hamar elment a kedvem, pont az ilyen sz@rházi szatírok miatt. Soha nem voltam 'ribisen' felöltözve, általában farmer, trikó vagy crop top, vagy valami szebb felső volt rajtam. Mivel nincs nagy mellem, azt se lehet mondani, hogy kiraktam pasifogónak. Folyton letapiztak, alám nyúltak, a mellettem elhaladás is úgy nézett ki, hogy két kézzel derékon fogtak. Volt, hogy amikor a pultnál kértem egy italt, valaki belemarkolt a fenekembe, de akkora ninja volt, hogy mikor hátranéztem, senkit nem láttam, aki a tettes lehetett. Egy idő után a tököm kivolt, hogy valami mindig történt.

Az ilyen pasik mit gondolnak? Évek múlva, amikor már családunk lesz, elmeséljük a gyerekeknek, hogy anyu és apu úgy ismerkedett meg, hogy apu szexuálisan zaklatta anyut egy szórakozóhelyen és azóta is boldogan élünk, míg meg nem halunk?

2022. máj. 21. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"De hát nem tudhatjuk hogy a nő nem akarja ő neki a természetes vonzalma a férfiak iránt van tehát az más egy férfinél gyanítható hgoy nem akarja hogy egy másik férfi megfogja mivel legtöbb ember nem meleg"

Nincs olyan nő, aki ezt akarja. Amúgy még mindig nagyon bírom, hogy a heteró pasik szaladnak a meleg srácok elől, mert abban a hitben vannak, hogy ugyanolyan zsákmánynak nézik őket, mint ők a nőket.

2022. máj. 21. 12:23
 17/21 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon járok már diszkóba de ismerősöm mesélte hogy bevett szokás még az hogy úgy megy el mellette hogy oda dörgölözik az ember, meg itt ott meg tudja fogni stb
2022. máj. 21. 12:30
 18/21 A kérdező kommentje:
De ezek szerint mások szherint is van ilyen még
2022. máj. 21. 12:30
 19/21 anonim válasza:
100%
Bevett szokás az őstulok pasik között. De belőlük már kiverni se lehetne ezt a mentalitást, annyira mélyről ered a gyökérség.
2022. máj. 21. 12:33
 20/21 A kérdező kommentje:
De most ha a csajnak meg bejön a pasi akkor nem lenne gondja vele azért van ott, táncolás dörgölözés stb
2022. máj. 21. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!