Hogy tudom törölni a telegram előfizetésem??
Figyelt kérdés
Befizettem egy csoportba csak egy hónapig volt rá szükségem. Töröltem a fiókom de a pénzt levonta következő hónapban is. Nem apró pénzről van szó tehát hónapokon át ez nagyon veszteséges lenne úgyhogy ha valaki tudja mit kell tenni kérem írja ide. Próbáltam utána nézni de nem találtam információt. Köszi a segítő válaszokat menni fog a zöld kéz.2022. máj. 13. 14:58
2/7 A kérdező kommentje:
Tippmix csoport
2022. máj. 13. 19:56
3/7 anonim válasza:
akkor a bankod! a kártyakezelő azonositani tudja a tranzakciót és letilthatod a további lehivást
4/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam ilyen lehetőséget és nem is lehet ilyent állítólag. Nem tudom mit tegyek:(
2022. máj. 13. 21:43
5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg ha fel tudom venni a kapcsolatot a csoport gazdájával ő le tudja állítani az előfizetést?
2022. máj. 13. 22:27
6/7 anonim válasza:
ballagj be a bankodhoz vagy hivd fel őket, a csoport gazdája valószinűleg valami dilinyós, egy szaros tipmix oldal nem hivhat le csak úgy pénzt a számládról.
Az ilyen átveréseket a bank oldja meg, letiltod a további tranzakciókat. Ez olyan, mint a TvShop, a társkereső booster, a jós meg a telekom szolgáltató megújuló szerződése.
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült vele felvenni a kapcsolatot és lemondta az előfizetést. Tanulság többet nem fizetek be olyanra amit később nem tudok lemondani😂
2022. máj. 14. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!