Nem tudok belepni a telegrammomba, azt irja ki folyton hogy a kod el lett kuldve, de nem kaptam semmilyen smm-st. Soha tobbe nem tudok belepni a fiokomba?
Az a helyzet, hogy nekem le volt toltve a telegrammom. Csinaltam egy fiokot, de le toroltem az appot, mert kellett a tarhely.
Most vissza telepitettem, az applikacio kerte a telefonszamomat, amit be is irtam.
Az app azt irta ki nekem, hogy el lett kuldve a kod az sms-emre, de en nem latok semmilyen uj ertesitest.
Ezt irja ki nekem:
Most mar sosem fogok tudni belepni? Nagyon fontos lenne, mert ott szoktam csetelni legtobbszor...
- rosszul adtad meg a telefonszámodat?
- mégsem SMS-ben kapod, hanem Telegram üzenetként a kódot egy korábbi eszközre?
- országhivó?
Hmm.
Hát, őőő - előfordul, hogy a Messenger felzabálja az SMS-eket. Például egy óvatlan pillanatban rákérdez, hogy kezelheti-e, user siet, rányom, huss, megette.
Dobd fel ezt:
FOSS SMS app. Indítsd el és mondd, hogy ő az alapértelmezett SMS-kezelő.
Ha ezzel megvagy, fuss neki újra a Telegram-nak.
A Telegram egyébként meglévő fiók esetén elsőre nem SMS-t küld.
Hanem a régi környezetbe, -telefonba, -Telegram app-ba küld egy Telegram üzenetet.
Azt egy sorral lejjebb külön kell kérni, hogy SMS-t küldjön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!