Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Blogspoton volt egy történet...

Blogspoton volt egy történet egy lányról és a toxic pasijáról. Egy lány története (?) vagy valami ilyesmi címmel. Részletek lent

Figyelt kérdés

5-6 éve olvastam, emlékszem hogy mély nyomot hagyott bennem mert 12-13 évesen az volt az első olvasott sztorim amiben szexuális tartalom is volt ráadásul viszonylag részletesen.

A történetben egy gimnazista csaj megismer a suliban valami rossz srácot. A lány anyukája elmegy otthonról és a srác hozzáköltözik, egymásba szeretnek. Konfliktusok és 18+os jelenetek. Amire még pontosan emlékszem az az hogy a harmadik "évadjában" a történetnek a srác már zaklatta a csajt és meg is erőszakolta. A történet a harmadik résszel záródott ahol a csaj talált egy rendes srácot és mellette kötött ki. (tudom kicsit beteg volt)

Tipikus ilyen wattpad szerű sztori csak blogspoton (egy saját weboldala volt) a részek egyessével voltak felrakva blogposztokban.

Esetleg valaki felismeri, tudná linkelni nekem vagy emlékszik a címére?

Nagyon sablonos címe volt, talán egy lány története, vagy egy tini lány története, ilyesmi. Nagyon hálás lennék

2022. máj. 5. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem rémlik valamelyik karakter neve?
2022. máj. 5. 20:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a nevek egyáltalán nem rémlenek :/
2022. máj. 5. 22:05
 3/4 anonim válasza:
Ezt szerintem tudom, talán a Tűz és Víz annak a story-Ja nagyon hasonlít erre amit leírtál én kétszer olvastam és imádom♥️
2024. jan. 26. 14:20
 4/4 anonim válasza:
Én 3/3-vagyok most jöttem rá, hogy az Wattpadon van sorry :/
2024. jan. 26. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!