Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen tippeket adjatok első...

Milyen tippeket adjatok első fesztiválhoz?

Figyelt kérdés

Nyáron megyek az első fesztiválomra, a Voltra, valószínűleg 4 napra.

Hogy szokás öltözni? Úgy értem, simán utcai szettek, vagy azért kicsit extrábban? Mennyi "tartalék" ruhát vigyek? Mennyi költőpénz legyen nálam? Ételt vigyek, vagy mindent meg tudok ott venni? Ez lehet hülye kérdés, de a telefonomat tudom majd tölteni, vagy kéne Powerbank? Mennyire készüljek "esőálló" cuccokkal? Milyen táskát vigyek? (Amibe a koncertekre el tudom rakni a telefonom, esetleg némi pénzt és iratokat.) Mennyi időt számoljak a bejutásra? Honnan tudom majd, hogy az egyes előadók hánykor lépnek fel? VIP jegyem lesz, a VIP sátorba való bejutás hogy zajlik? A koncertek előtt mennyivel menjek a színpadhoz, hogy minél előrébb tudjak állni? Milyen egyéb tanácsokat tudtok még adni?

Bocsi, ha nagyon amatőr vagyok, de felkészülten akarok odamenni.

2022. ápr. 13. 22:08
 1/2 A kérdező kommentje:
*adnátok, bocsánat
2022. ápr. 15. 12:40
 2/2 anonim válasza:

Szia, ma már jobban előre lehet látni mint amikor a kérdésed kiírtad.

Az öltözködés lehet az utcai max kicsit extrább, de semmiképpen sem túl extra.

Tartalék ruha max 1 szett, esetleg kettő.

Pénzzel nem tudsz bent fizetni, a belépő karszalagodban lesz egy chip arra tudsz pénzt feltenni és azzal tudsz mindenhol fizetni, ezt elvileg a bejárat közelében meg tudod oldani. néhány helyen lehet még kártyával is de ez ritkább.

Nem vihetsz be ételt, és ha nincs hőségriadó akkor italt sem.

Elvileg tudsz telefont tölteni, de jobb ha viszel egy powebankot.

Nem mond a hétre nagy esőt, max zápor zivatar, elég egy kisebb esőkabát.

Táskának elég a telefon plusz iratok meg egy két zsepi méret.

A bejutás mindig necces, ha szerencséd van kb fél óra ha nincs akkor akár több óra is lehet.

Lesznek szórólapok és hirdetőtáblák de a telefonodon is folyamatosan csekkolni tudod ki mikor lép fel és hol.

A VIP-es részhez nem tudok tanácsot adni.

Változó, a nagyobb nevesebb fellépők elött már egy órával is ott várnak, plusz szoktak lenni elő fellépők is...

Egyéb tanácsok, ha sátorban fogsz aludni és nem akarod hogy véletlenül meglepjenek részegek akkor egy kis lakattal le tudod zárni a zipzárt, vigyél naptejet, kelleni fog mert meleg lesz. A nemed nem írtad de nem is lényeg óvszer legyen nálad ha úgy alakul, ez is hozzátartozik a fesztiválokhoz. Ha van időd napközben akkor érdemes a városban is szétnézni, ilyenkor szoktak jó programok lenni, és jobb mint a sátorban/szálláson unatkozni (már ha nem találsz magadnak valakit az első napon). Volt olyan év amikor a mosdóknál nagyon hosszú sor volt, érdemes a félreesőbb mosdókat megkeresni az elején és oda járni.

Ha kérdésed van írj nyugodtan, az első nap én is fent leszek a párommal.

2022. jún. 20. 10:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!