Egyesek miért érzik úgy, hogy az életük minden apró momentumát meg kell oszatniuk vadidegenekkel? Tiktok videók pl.
2 napja telepítettem a telómra a Tiktok-ot, és bár vannak jó dolgok, sokszor csak pislogok, hogy mi van???
Egyelőre csak görgetem a "Neked" videókat. (Lehet itt mást is csinálni?)
Sok a showder klub, némi politika, némi vallás.
Nem igazán vágom, mire jó, mikor filmek jeleneire tátognak. Ezzel mi a cél? Vicces? Nem. Még az éneklés csak-csak, mert így akár egy tehetségkutatóba is be lehet kerülni, vagy idővel pénzt keresni. HA valaki tud előadni. De a filmes tátogás... Na jó, ez egy trend, elszórakoznak vele, ok.
De felnőtt, 40-es, 50-es nők is csinálják, meg az egyebeket is.
Egy példát írok: jópár éve már egy Samu Krisztina Mazsi nevű csaj többször próbálkozott az X-faktorban, vagy vmelyik hasonló műsorban. Nem volt rossz, de annyira jó sem, hogy legyen belőle valaki a szakmában. Na például az ő videóiba belefutok. Hazaér nagy táskával, ledobja, elmondja, hogy turizni volt, és megmutogatja, miket vett. MIÉRT???
Esküszöm csak meg akarom érteni, hogy ez miért jó? Olyan jelentéktelen magánéleti pillanatokat mutogatnak, mint pl. elmegyek a boltba, veszek egy kiló kenyeret. Vagy hogy épp kiteregetem a ruhákat. Mire jó ez? Mit akarnak ezzel elérni az emberek? Ennyire kell a lájk? A vadidegen emberek lájkja? És ha megvan 300 lájk, akkor mivel lesz több az élete?
Tudom, alapvetően a facebook megjelenése óta ez van, de ott már szerencsére leszokott róla az emberek nagy része, hogy kitegye, mit evett, milyet sz-rt, bocsánat. Ez sem különb, most miért indult újra? Akik itt értelmetlenségeket osztanak meg, azt ugyanúgy megtehették volna eddig is fb-on, most ez csak egy új platform. Vagy az a lényeg, hogy idegenekhez jut el a produktum? És egy idegen reakciója mit ad nekik, miben erősíti meg őket? Milyen hatással lesz az életükre?
Arról nem beszélve, hogy a cukiskodás mellett azért töményen jelen van a gyűlölködés is, nem kímélik a kommentelők az "előadót".
Komolyan nem tudom józan ésszel felfogni, hogy 2022-ben mit ad nekünk ez a sok rövid videó, és mi a céljuk az azokat megosztó családanyáknak, felnőtt embereknek? Mert egy fiatalnál amúgy még megértem...
"Egyelőre csak görgetem a "Neked" videókat. (Lehet itt mást is csinálni?)"
Igen, tematikusan keresni olyan tartalmakat ami érdekel.
A kérdésed többi részére pedig annyi a válaszom: ha nem érdekel, akkor ne nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!