Hogyan lehet sportfogadással pénzt keresni? Nem létezik olyan tipster, aki hosszú távon is tud nyerő tippeket adni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 17:39
41/71 anonim válasza:
XDDDD nagyon buta vagy. Hihetetlen, komolyan. 14 évesen többet tudtam a matematikáról és a szerencsejátékról, mint te
42/71 anonim válasza:
De ebben is van kockázat,de sokkal kisebb,mint ha azt csinálnám,hogy fogok 2,5 millió forintot,és a profi tippadó 1,3 oddsos tippjeit rakom 50 ezer forinttal,mert akko biztos bukni fogom a bankom.
43/71 anonim válasza:
Gratulálok,legyél büszke magadra,hogy 14 évesen szerencsejátékkal foglalkoztál,grat a szüleidnek is.Na mondjad,hogy milyen matektudás kell a szerencsejátékhoz?
44/71 anonim válasza:
Komolyan... valaki egy fórumon próbálja bizonygatni, hogy a martingale egy működő és jó módszer... HI HE TET LEN.
45/71 anonim válasza:
Nem tudom hogy melyikünk próbál jobban bizonygatni,de nem én másolok be wikipédiás linkeket.Komolyan... valaki egy fórumon próbélja bizonygatni hogy 50 milliót nyert fogadásból,és profi tippadókra kell feliratkozni...
46/71 A kérdező kommentje:
A martingale nem működik hosszú távon. Ez tény. Próbáltam már kb az összes tétemeléses taktikát. Mindegyik bukó.
2022. márc. 5. 23:00
47/71 anonim válasza:
44: én nem az vagyok. Nem nagyon izgat, hogy ki mit bizonygat, de a martingale s z a r .
48/71 anonim válasza:
Bocs, 45-nek ment. A 44 en vagyok.
49/71 anonim válasza:
Én vagyok az 50 milliós. Nagyon nem akarja elhinni, pedig egy év alatt ennyi pénz 2022-ben igazán nem sok.
50/71 anonim válasza:
Ki mondta hogy sok?Az a lényeg hogy nem mínuszban van,mint a fogadók 99,99%-a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!