Hogyan lehet sportfogadással pénzt keresni? Nem létezik olyan tipster, aki hosszú távon is tud nyerő tippeket adni?
De, létezik.
1, nem nyer mindig a bank :)
50 milliós vagyok, nem bohóc. :)
Kérdező amúgy már megosztottam veled, nem tudom, minek írogatsz ki kérdést ebben a témában.
Ha vannak további kérdéseid, keress meg, szívesen válaszolok, ha tudsz értelmesen kérdezni.
A tippmixet nem véletlenül tippmixnek, és nem mondjuk biztostudásmixnek hívják. És nem véletlenül a szerencsejáték zrt üzemelteti, nem pedig az otp befektetési alapkezelő.
Lehet vele pénzt keresni, akár rövid akár hosszú távon. Ugyanúgy, ahogy a lottón is lehet százmilliókat nyerni. Vagy a ruletten is. Nincs olyan módszer, amivel megbízhatóan, hosszú távon pozitív lesz a mérleg. Persze néhány embernek mindig bejön, erről szól a szerencsejáték.
Azárt hívják Tippmixnek, mert a marketingeseik ezt a nevet találták ki neki, a céget pedig az alapítók nevezték el Szerencsejáték ZRT-nek.
Nagyon tájékozatlan vagy a témában. Van olyan módszer, amivel megbízhatóan, hosszú távon pozitívban lehet lenni.
"Van olyan módszer, amivel megbízhatóan, hosszú távon pozitívban lehet lenni."
Oké, mi az a módszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!