Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Profi magyar pókeresek!...

Profi magyar pókeresek! Valaki közületek nem szeretne esetleg tanítani pókerezni?

Figyelt kérdés

Tudok pókerezni, de ugye nem profi szinten, és szeretnék úgy játszani, de nemtom hogy hol lenne esetleg ilyen magyar tanfolyam. Nem tudok angolul, pont ezért is kevesebbek a lehetőségek.

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2022. febr. 27. 07:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azzal kezdtem a szövegemet, hogy TUDOK PÓKEREZNI. Tehát van már benne több év tapasztalatom, csak sajnos nem verseny szinten csináltam. De mostmár jobban beleszeretnék tanulni, így feltettem ezt a kérdést.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2022. márc. 7. 06:50
 12/14 anonim ***** válasza:

#10nek

Ebben egyetértünk, ezt én is mondom. 😉

2022. márc. 7. 06:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kijavítanám inkább arra, hogy eddig nem folyamatosan játszottam, hanem mikor olyan kedvem volt nekiültem, és így csak a szerencsére ment az egész.
2022. márc. 7. 06:52
 14/14 anonim válasza:

Ritkán szoktam vállalni. Vegyél fel skype-on és meglátjuk.

Skype név: live:.cid.f7470ff198046a6f

2022. ápr. 17. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!