Profi magyar pókeresek! Valaki közületek nem szeretne esetleg tanítani pókerezni?
Figyelt kérdés
Tudok pókerezni, de ugye nem profi szinten, és szeretnék úgy játszani, de nemtom hogy hol lenne esetleg ilyen magyar tanfolyam. Nem tudok angolul, pont ezért is kevesebbek a lehetőségek.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
2022. febr. 27. 07:32
1/14 anonim válasza:
Az általad megszólított profik az ilyesmit több százezerért szokták vállalni. Sajnos sokkal egyszerűbb és olcsóbb, ha először angolul tanulsz meg, angol nyelven rengeteg jó forrás van.
2/14 anonim válasza:
Ki az aki 2022ben nem tud angolul? Hogy?
3/14 anonim válasza:
Mi számít profinak nálad? Egyébként felregisztrálsz PokerStars-ra, játékzsetonban elindulsz pár versenyen, ott megtanítják a magyarok istenét. Elméleti tudás is kéne, de az fent van amúgy a neten. Egyébként (tapasztalat) nagyon kevés magyarral találkozom a versenyeken.
4/14 anonim válasza:
Ui: pénzes versenyen ugyanúgy nincsenek magyarok, illetve elvétve, arányaiban 800-ból 3-4 magyar induló velem együtt
5/14 anonim válasza:
Játékzsetonnal csak akkor érdemes játszani, ha még életedben nem pókereztél. Ott olyan alacsony a színvonal, hogy ha mindenkit hülyére versz, úgy sem jelent semmit. Kezdj el mikro téteken játszani valódi pénzzel inkább. De 1 óra játékra jusson legalább 2 óra elmélet.
6/14 anonim válasza:
Ha azonnal pénzesre küldöd, az nem lesz kifizetődő.
Előbb tanuljon meg játszani rendesen.
7/14 anonim válasza:
Nyilván nem tudjuk mit jelent, hogy a kérdező tud pókerezni. Ha az alapokat tudja, már nem érdemes játék pénzezni.
8/14 anonim válasza:
Gondolom ismeri a szabályokat. Az kevés. Én azért pár millió leosztást lejátszottam játékpénzzel is, hogy tanuljak, és az esélyek az agyamba rögzüljenek. Lehet úgy lassabban haladtam, viszont van egy viszonylag pontos érzékem is az évek miatt. Persze a pénzesek máshogy játszanak, teljesen. De a pakli ugyanaz
9/14 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy tudják emberek a szerencsére bízni a pénzüket.
10/14 anonim válasza:
Ha tényleg csak ennyit jelent, hogy tudja a szabályokat, akkor egyetértek, kezdjen játékpénzzel.
Nem is a szerencsére bízzunk, inkább a matematikára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!