Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tik-tokon belefutottam egy...

Tik-tokon belefutottam egy nyereményjátékba,amin iPhone 13-at lehet nyerni és sikerült kipörgetnem. Tényleg megkapom ingyen vagy van valami csavar benne?

Figyelt kérdés

2022. febr. 25. 19:35
 1/7 A kérdező kommentje:

Kapcsolat | Felhasználási Feltételek | Adatvédelmi Irányelvek

További információ: ez egy szórakoztató szolgáltatás, melynek hívási díja: 900,00 HUF / perc. A szolgáltatás minden hálózatról elérhető. A FOLYTATÁS gombra kattintva a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges emelt díjas szám jelenik meg a telefonon. A szolgáltatás használatával megerősíti, hogy elfogadja az általános szerződési feltételeinket, hogy elmúlt 18 éves és, hogy a kártyatulajdonos beleegyezésével történt a szolgáltatás igénybevétele. A szolgáltatás kizárólag a szórakozás célját szolgálja. Szolgáltató: Yonnez Ltd., címe: Inomenon Ethnon 48, Third Floor, Suite B, 6042, Larnaca, Cyprus. Ügyfélszolgálat telefonszáma +3614554681, e-mail címe mobhelp.hu@silverlines.info címen várunk. Ügyfélszolgálat nyitvatartása: hétfő - péntek, 09:00 - 17:00.

A részvételhez kövesse az ezen az oldalon leírt lépéseket, majd hívja a prémium számot. Hallgassa meg a kérdéseket, majd adja meg a helyes válaszokat a telefon 1, 2 vagy 3 gombjával. A játékos pontokat szerez a kérdésekre adott helyes válaszok megadása után. A szolgáltatás a hívás lerakásával bár mikor megszakítható. A promóciós időszak lejárta után a legtöbb pontot elérő résztvevő megkapja a kiállított nyereményt vagy egy Amazon ajándékkártyát. Ha a résztvevők ugyanannyi pontot értek el, akkor felteszünk egy utolsó kérdést. Az a résztvevő nyer aki a legpontosabb választ adja erre a kérdésre. A nyertesre vonatkozó információkat ezen a weboldalon teszük közzé a promóciós időszak után, amely 2022-02-28. 23:59-ig tart.

2022. febr. 25. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Link?

Soha semmi nincs ingyen a netről, főleg több százezres értékű termékek. Ez így első olvasásra egy sima átverés, főleg ha nem is az oldal tartalmáról van szó, hanem egy beékelődő vagy felugró ablakban lévő szöveg. Ahogy nem te vagy pont a 9999. látogató, vagy a szerencsés kiválasztott, úgy telefont sem nyersz csak úgy. Az ilyen átverések arra mennek ki, hogy a nyereményért cserébe valamilyen tranzakciós díjat számolnak fel (te pedig benyeled, hiszen egy sok százezres telefonhoz képest semmiség 20 ezer forint szállítási díjat kifizetni), és amikor azt kifizeted, utána döbbensz rá, hogy simán csak kicsalták a pénzed. Másik típusa, amikor meg kell adni a számodat egy emelt díjas telefonszámnál, és feliratkoztatnak egy olyan szolgáltatásra ami hetente több ezer forinttal megterhel amíg le nem mondod.

Már rögtön a legelején az ilyen oldalak neve és a valósággal össze nem egyeztethető tartalma elég figyelmeztető jel kellene, hogy legyen ahhoz is, hogy egyből bezárd. Ha ezt nem sikerült felmérned és elkezded az utasításokat követni, potenciálisan áldozata leszel ezeknek.

Szerencsére annyi kétség felmerült benned, hogy valami talán mégsem stimmel.

2022. febr. 25. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Oh.. Oké elég pénzlehúzónak tűnik az egész.
2022. febr. 25. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#1: ezt a válaszodat még nem láttam, mert közben az üzenetet írtam. Gondolom (remélem) neked is leesett, hogy az egész egy átverés, és pont olyan tartalmú amit leírtam. Nehogy bármilyen adatot is megadj, beírja vagy bármilyen számra üzenetet küldj, vagy felhívd!
2022. febr. 25. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy kamu ez.Én is mindig nyerek ilyent,mégse küldik.
2022. febr. 25. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sima mindennapos adathalász akció.
2022. febr. 26. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Bárcsak belefutnék ilyesmibe! Az elmúlt napokban 3-ból 2 videó az ukrán háborúról szól.
2022. febr. 26. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!