Egy 10-es skálán mennyire szerettek rajzolni és miket?
Figyelt kérdés
Az se baj ha nem tudsz, csak válaszoljá' valamit! (asszem...)2010. szept. 11. 22:06
1/8 anonim válasza:
nyolc és fééél : DD nemtom,én ilyen fantáziadús dolgokat szoktam,egyszer pl rajzon embert kellett,én csináltam belőle angyalt,kiállításon voltak képeim : DD de én csak grafittal szeretek rajzolni,mert a színes sztem elrontja.tájképeket,anatómiajegyzethez illusztrációkat (XD),képregényeket,mangát szeretek a legjobban ^^
2/8 anonim válasza:
10. szabadkézi rajz. Testek, drapéria, bútorok.
3/8 anonim válasza:
Nekem 10 a magassági skálám. Tájképeket, virágokat temperával. Nyáron komódokat, fiókos szekrényeket festettem. Piszok jól néznek ki rózsaszín és orgonalila a kombinációjuk. Lefestettem a lépcsőt vörösfenyő színüre, a lépcsőkorlátot is. rengeteget festettem. Ja és a virágcserepeimet is, csak bámúlták a szomszédok, micsoda színkavalkád van a teraszomon. Szerintem ez velem született adottság.
4/8 anonim válasza:
0
Kb soha nem rajzolok, rajzórát is utálom de viszont még is 5-ös vagyok:D
5/8 A kérdező kommentje:
............ ikszdéé
2010. szept. 12. 12:44
6/8 anonim válasza:
Unalmamban sokszor rajzolok, valahogy az az érzésem lesz tőle, hogy produktív vagyok tőle. Általában fejeket, állatokat, virágokat, virágot éneklő madarakat, rajzfilmfigurákat. 1-10-ig nem tudom, én a kettes számrendszer szerint működöm 0/1.
7/8 anonim válasza:
10. Emberalakokat, golyóstollal szürreális arcokat, grafittal, szénnel aktot. Színes ceruzával, vízfestékkel, filccel, tussal. Tájképet, fantáziaképet, mangát.
8/8 anonim válasza:
10/10
Arcot szeretek leginkább, még annak ellenére is, hogy azt a legnehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!