Van még olyan változatos játék PC-re mint a Skyrim?
Tehát ezt úgy értem, hogy van sok hozzá hasonló játék mint pl a Gothic, Witcher vagy pl modernebb kori játékokból a Fallout, Metro amik hasonló elemekre épülnek mint a Skyrim. Azonban pl a Witcher 3-mat letőltöttem. De olyan egy hangú az egész. Csak az egyik területen tudok mozogni. A többi területre. Pl arra a sziget micsodaságra nem, hogy teleportálni. De szimplán menni, úszni sem tudok. Mert mindig vissza dob. És a pálya szélén nem enged tovább menni. A Gothic 3 is úgy emlékszem eléggé egy hangú játék volt. Illetve mai szemmel a grafika sem a legjobb. A DS játékok jók lennének. De nem tudok tovább jutni. Ds 2 nagyon nehéz. DS3-mat letőltöttem. A második Bosst nem tudom megőlni. Mert az istenért sem ad esus flaskot a játék. És 3 esus flask már kevés lesz.
A Skyrim meg igaz, hogy az egész inkább ilyen havas valami akar lenni az egész. De mégis azért van különbség a Windhelm a Riverwood és a Markarth közötti terület között. Windhelm és a terület körülötte ilyen nagyon északi sark beutesu, Riverwood, Whiterun körül ilyen tipikus. Ősz eleji csata tér jut eszembe. Markarth körül pedig ilyen Mordori terület van. Pl a witcher még ennyiben sem változatos. Hiába jók az ellenfelek. Még annál szerintem az Oblivion is változatosabb és jobb játék volt. Főleg amikor a dlc-be abba a extrém űrvilágba kell át menni. A skyrimba is pl el lehet menni oda. Ahol a Vulthyrol sárkányt kell megőlni az is egész jó hely. Nem értem miért nem jön 6-ik rész belőle. Pedig Valenwoodba, Black Marshba vagy Akavirbe kéne már egy játék. Vagy jöhetne a TES 2-ből egy Remake.
Még ha Witcherbe lehet is ilyet ennyire könnyedén mint ezekbe a játékokban. Akkor is az nagyon egyhangú mármint az alap világ. Illetve a Witcherbe "chat" sincs amivel elernem a Cheatokat. Pedig vannak elvileg kódok a játékhoz. A Fallout 4 modern kori. De ettől függetlenül ez is szintén lehetne változatosabb. Bár még csak annak az elején járok. Viszont a Fallout 3-mat ki is vittem és az is elég gáz. De a történet miatt 1x kitudtam pőrgetni.
ac ben nincs belso nezet
Far Cry az belsonezetu
Fallout is (3, New Vegas, 4)
Far Cry Primal t ajanlom elsonek
lensegeben a FallOut FarCry es Elder Scroll az egymas "kopizasai" de megis mind nagyon eredetines nagyon jo
es belsonezetuek
TES bol nem tudom jatszotad e de a 4 et Oblivion t is jatszhatod mert az is nagyon jo
ha nem eleg szep neked akkor lehet modolni, de a 4 az mar eleg jo latvanyu a 3 hoz kepest
persze misztikus lenyek FC kben nincsenek de a Primalban a sok alat miatt eleg hasonlo a hangulat misztikus az oskor miatt
falloutukban vannak "misztikus" lenyek vagyis amik sugarfertozes miatt jottek letre
ja oke, veget nem olvastam szoval FO kal jatszottal
hat FO3 nak van rengeteg DLC je es mellekkuldetese... New Vegas meg kulon jatek bar kisse mas hangulatu
de fo4 el is ellehet lenni
sajnos Skyrim hez ugyanugy hasonlo jatekok nincsenek igazan
nekem az AC k annyira nem tetszenek, marmint nem latvanyban mert nagyon szepek
de akkor mar Tomb Raider ezek vagy GTA zok, vagy RDR2 zok
mint AC, valahogy nem jok, a latvanyon kivul
Risen re ranezhetsz pl.
ha Gothic nem tetszett annyira de azert kicsit igen
amugy G1 nek pont ez a nagyon komor hangulat a lenyege
latvanyilag ma persze mar nem sokat nyujt, de hangulatilag, hangvilagilag elege
G2 is eleg jo szerintem kicsit "vidamabb" eleteltelibb kornyezetu G1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!