SKYRIM. Van olyan játékos, aki dualhoz light armort használ?
Figyelt kérdés
Ha vagytok akkor írjatok, milyen? Mert azt vettem észre, hogy gyorsabban legyőzöm az ellent, ha így megyek, viszont nem tudom, magasabb szinten mennyire lesz hatékony. Írjátok le a tapasztalatokat légyszi. Köszönöm2015. márc. 16. 16:26
1/3 anonim válasza:
Igen magasabb szinten is működni fog. Az armor által elnyelt sebzés maximuma 80%, ami pajzs nélkül 567-es armor ratingnél érhető el. Ez az 567 light armorral is elérhető a megfelelő light armor perk pontok és smithing használatával.
Persze ez nem kötelező, annál kevesebb armorral is lehet érvényesülni :)
2/3 anonim válasza:
nekem jobb a heavy a dual hand fegyverhez a király bárdomhoz wuuthradhoz:D
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves előző. A Dual az nem two handed weapondot jelent. Az a bárd kétkezes én pedig két egykezes fegyver egyidejű használatáról beszéltem.
2015. ápr. 11. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!