Honnan ered ez a SZIA URAM mém a facebookon?
Figyelt kérdés
%0 feletti vagyok, ne nevessetek ki, de sokszor belefutok ebbe a mémbe, szolasba, de nem tudom mi ennek az alapja, vagy mi akar lenni?2022. febr. 10. 06:52
1/8 anonim válasza:
A kéregető, leszólító cigányok paródiája. A "szia uram"-ozás egy olyan felvett modoros stílus, ami arra játszik rá mintha egy kulturált, tisztességes ember szólítana meg az utcán (és hátha nem leszel azonnal elutasító vele szemben), de utána ismét jönnek a megszokott tarhálós vagy lehúzós trükkök. Ahogy a mémekben is az a poén, hogy valami lopott dolgot próbálnak eladni neked.
2/8 anonim válasza:
Egyébként a "sziauramcsávó" a valóságban is Magyarországon rontja a levegőt. :D
3/8 anonim válasza:
Az első válaszoló tökéletesen leírta a jelenséget amire épül.
Egyébként ez az ominózus kép, ami elterjesztette a "szia uram" mémet.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,erre gondoltam,ez a kép minduntalan szembejön!
2022. febr. 10. 12:09
6/8 anonim válasza:
Mármint oké, hogy ő a mém, de van valami sztori kifejezetten róla?
7/8 anonim válasza:
Elvileg facebookon fel lehet őt lelni, de a nevére már nem emlékszek.
Semmi extra, csak egy átlag aluliskolázott hízócigó.
8/8 anonim válasza:
Értem, kösz! :) Azt hittem, csak én nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!