Szeretitek a Szent Johanna Gimit? És ha igen ki a kedvencetek?
"A masik, ami szamomra teljesen eletszerutlen, hogy mindenki peldamutato eletet elt a 8 konyv alatt, sose ittak, a bulizas is csak annyi volt, hogy elmentek abba a garazsba vagy hova."
Ez rohadtul vékony jég egy ifjúsági könyvben. A Harry Potterben sincs részletezve, ahogy szexelnek, meg piálnak a diákok.
Ricsi.
Mindig ő a legokosabb mindenben,de egyszerűen mindenkit nagyon-nagyon szeretek!
Én egyetemistaként olvastam unalmamban. Szerintem vicces, de #3-kal egyet tudok érteni. Persze nekem azért volt érdemes elolvasni, mert végre megértettem, mire buktak annó a nálam 1-2-3 évvel fiatalabb lányok. Azt mondjuk nem értem, hogy a főszereplő hogy tud ilyen pongyolán és bármi stílusbeli fejlődés nélkül négy éven át naplót írni, ha közben folyton szépirodalmat olvas és irodalomversenyekre jár.
Leiner nagyon meglovagolja azt a csalóka tendenciát a szórakoztatásban, hogy a nívónál fontosabb a népszerűség, az eladási szám, a kattintás. Amivel nekem annyi a bajom, hogy lassan felnő egy generáció, akikkel szinte lehetetlen intelligens diskurzust folytatni zenéről, színházról vagy éppen könyvről, mert annyi érve lesz a kritikára, hogy "de hát mégis híres".
De helyén kezelve szórakoztató olvasmány.
Én nekem nagyon tetszett, jól fogalmaz az írónő
2szer olvastam, mindkétszer 1 nap alatt 2-3 könyvet
Én imádom a könyvet, egyszerűen remek, de valamennyire a #3-mal is egyetértek, ugyanis rengeteg sztereotípia van benne, és rengetegszer elmondja ugyanazt. És néha tök idegesítő tud lenni, hogy Reni mindig okosnak gondolja magát, meg az, ahogyan az a-sokkal bánnak, azért mert az Edina elég negatív ember, nem kell az egész osztályt szívatni és a végén is megalázni őket, hogy milyen unalmasak, szerintem ez a legfelháborítóbb benne.
Alapjában vélve viszont imádom! (ez kicsit furán jön ki, hogy írom, hogy milyen szar, közben imádom...) Egyébként kedvencem Virág, Zsolti, Kinga és Ricsi, nekem ők a favoritok. Cortezzel csak az a baj, hogy tökéletes. De tényleg, tökéletes, sosem bunkó (legalábbis Reni szerint) , és ha valaki poénkodik, akkor is csak ott ül és röhög, Reni meg meg rájön, hogy mennyire imádja, és hogy a szemébe hulló hajak, stb. Ja meg, amikor az osztály szakad a röhögéstől. Mindig ezt a kifejezést használja Leiner Laura, és mikor elhangzik még egy poén: "és kész" na és akkor mindenki felröhög.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!