Az lehetséges, hogy egy LÁNY nem csikis? És a másik, hogy egy lányt, hogy éri meg csikizni? Hol? Mikkel? Hányan?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 17:41
11/21 anonim válasza:
A hasukat és a köldöküket érdemes. Gyorsan mozgó ujjakkal, szájjal belefújva, nyelvvel nyalogatva(főleg a köldökben.)
12/21 anonim válasza:
#9 Hasonló statisztikát láttam, 15 százalék egyáltalán nem, 45%nagyon, a többi változóan, bírja, tűri. Tapasztalatomban viszont 40% bírta, szerette, de úe. nagyon Csikis volt. Mindkettő izgi.
13/21 anonim válasza:
Itt a szakirodalom a témában: [link]
14/21 anonim válasza:
Én irtózatosan csikis, és sokat csikizett lányként a hasat javasolnám. Már az oldalam vagy az alhasam ujjakkal való csikizése is hatásos, de vannak extra technikák. A köldököt karimától az ajjáig egy ujjal alaposan ki lehet készíteni. Emellett a has bármely pontjára irányzott nagy belefújások verhetetlenek.
16/21 anonim válasza:
Eddig 3 barátnőm volt, akit nem lehetett megtörnöm semmivel. Szembe nevetett fél óra után is. De jól esett nekik. Egy volt viszont aki - magáról elismerve - betegesen csikizős volt. Kerülték a kalandorok is.
19/21 anonim válasza:
#14 Ez engem is érdekelne, mondjuk amikor a köldöködnél kikészülsz???
20/21 anonim válasza:
#18, #19 Igen, nagyon szeretem a csikizést, egy idő után fel is izgulok töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!