Az lehetséges, hogy egy LÁNY nem csikis? És a másik, hogy egy lányt, hogy éri meg csikizni? Hol? Mikkel? Hányan?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 17:41
2/21 anonim válasza:
Azt hogy kell érteni, hogy hogy "éri meg" csikizni? :D :D
3/21 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy neki sem rossz. Az egyik barátomra gondolok (lány)
2022. jan. 12. 21:27
4/21 anonim válasza:
próbáld meg a hasát csikizni. Legjobb, ha haspólóban van
5/21 anonim válasza:
Kérdés az is, mennyire vagytok fizikai kontaktban a mindennapokban szerintem. Ha sose ölelitek meg egymást, vagy legfeljebb csak a másik vállát érintitek meg, ha szóltok neki, nem tudom jó ötlet-e. Vagy nyáron ha találkoztok szokta-e a lábát az öledbe, vagy közel hozzád rakni, a lényeget érted. Szerintem ha hasonlók vannak, onnan már nem vezet messzi út a célhoz.
6/21 anonim válasza:
Szerintem azért nem csikis, mert kiskorában ki lett csikizve.
7/21 anonim válasza:
6, gyerek koromban engem folyton csikiztek, mert ez valami mánia volt, hogy milyen vicces, hogy nevetek... Utáltam, de nem hagyták abba.
Így évtizedek után is még mindig csikis vagyok.
8/21 anonim válasza:
Simán lehetséges. Tapasztalatom szerint kb 10ből 1 lány aki tényleg az mindenhol is..
9/21 anonim válasza:
A csikisség marad zömében mindenkinél fizikailag. Ám párkapcsolati érzelmi motívációban megváltozhat. Ha szerelmes vagy, jobban elviseled a párodtól, örömet is okozhat. Mentálisan vagy elfogadod neki, vagy kizárod. Utóbbit nem javaslom. Óvatosan lépésenként szokjatok össze. Tapasztalatom szerint a lányok 10-15%a nem csikis egyáltalán, 40-50% nagyon, a többi vegyesen, attól függ!
10/21 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan lány, aki ne lenne csikis valahol. Találkoztam már pár "kemény" csajjal, de őket is meg lehet törni. Aki a talpán nem csikis, az a hasán, aki a hasán nem csikis, azt próbáld a nyakán vagy a hónalján. Mindenkinél megvan a pont. Az más kérdés, hogy egyes esetekben már egész szoros, intim kapcsolat kell ahhoz, hogy ezt megtaláljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!