Ha a Bűbájos boszorkák 2. évad 13. része valóság lenne és varázsigével egy állatot átalakíthatsz az álompasiddá/álomcsajoddá, akkor melyik állatot varázsolnád át?
"Midõn éjfélt üt az óra, bûvöletbe borul 24 óra, hogy ajándékkal elhalmozza sóvárgó magányos szívünket."
A sorozatban kígyót, nyulat és disznót használnak, ha nem tévedek.
Ti milyen állatokat használnátok fel a szeánsz során?
A lényege, hogy néhol megmaradhat valamilyen állati tulajdonsága, pl. cápa esetén lehet néha véletlenül megharap vagy kiharap belőled részeket, de csak azért, mert beindult a ragadozó ösztöne és nem gonoszságból.
Ennek tudatában válasszatok azért.
Adok néhány tippet a kedvenceim közül, de írhattok sajátot is.
nem lattam a sorozatot, de azok alapjan amit mondtal egy nosteny kutyat
mindig orulni fog ha lat, huseges lesz, feltetel nelkul szeretni fog, elfogad annak, aki vagyok es mindig tamogat
szerintem kutyan kivul mas allatot netto hulyeseg lenne
a nyul perverzio lenne, a kigyoban nem latom a lenyeget, a malac meg mondjuk igaz hogy intelligens, de vannak annal jobb dontesek is sztem
ha nagyon veszelyes szeretnek elni akkor saskat, mert az szo szerint letepne a fejem xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!