Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tüzijátékról?

Mi a véleményetek a tüzijátékról?

Figyelt kérdés
2021. dec. 31. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
3%
Én mindig is szerettem és jól elszórakoztunk velük, bár az idén most nálam kimarad. Szerintem egy évben egyszer meg mindenki kibírja ha valaki negatív véleménnyel van róla
2021. dec. 31. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szépnek szép,jó muri de feleslegesnek tartom
2021. dec. 31. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen unpopular opinion, de én nem vagyok oda értük. Szépnek, tényleg szép, de ennyi. Hangos, ijesztegeti az állatokat és környezetszennyező. Feleslegesnek tartom. Én kíbirom, engem nem zavar, de nem szeretem, hogy vannak.
2021. dec. 31. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
35%
Persze ki lehet bírni egyszer, de akkor a kutyát tartóknak is meg kéne tanítani, hogy ilyenkor zárják be őket és nem kéne másnap sírni, hogy megszökött vagy rohamot kapott a kutya a ,,rohadt durrogtatók" miatt. Én ilyenkor jobban haragszom rájuk, mint a tűzijátékozókra
2021. dec. 31. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán betiltanám magánszemélyek számára, egyrészt anyagi, másrészt biztonsági, harmadrészt pedig állatvédelmi okokból. Ha fényáradatot szeretnének az emberek, arra már megoldás a lézershow, plusz hatóságilag engedném a halk tüzijátékot olyan helyeken, mint mondjuk a Duna feletti szakasz. Hangoskodásra meg ott a hangfalszett, egy jó házibuli, vagy ki mit szeret.

Régen, gyerekként imádtam a tüzijátékot, minden évben kivitt rá nagyapám, de ahogy felnőttem, elkezdtem megérteni, hogy ez nem jó se a környezetnek, se az élővilágnak, se az idősebb embereknek, akik már a szomszédos házibulit is nehezen viselik. Persze ha valamit elveszünk az embertől, azt pótolni is illik, én például nem vennék zokon két plusz szabadnapot, amivel én rendelkezem. De lehet anyagi juttatás is vagy bármi más, ezt döntsék el azok, akiknek a hatáskörébe tartozik.

2021. dec. 31. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!