Néhány hónapja elkezdtem instagramra feltölteni a rajzaimat. Kaptam hideget és meleget is. Sokan azt mondták nekem ehez nincs tehetségem, és hogy ezt nem kéne erőltetni.
Sosem jártam külön rajszakkörre, csak a heti 1 iskolai rajzórán vettem részt. Ott a rajztanár azt mondta hogy jók a rajzok és anatómiailag is korrektek.
Szóval most nem tudom. Szerintetek milyenek? Megéri folytatni, vagy hagyjam?
Annyit még el tudnátok mondani hogy hogyan működik? Kell csoportokhoz csatlakozni vagy ilyesmi? Vagy csak létrehozok egy fiókot és feltöltöm a rajzaimat?
2021. dec. 15. 20:36
12/17 anonim válasza:
Nem rossz! :) Nekem nem jön be az ilyen Disney stílus, de ettől függetlenül jól rajzolsz!
Deviantart-on létrehozol egy fiókot és feltöltöd a rajzaid, írásaid, fényképeid stb. Nem kell csoportokhoz csatlakozni, bár ajánlott, mert másképp a kutya se fog rádtalálni.
2021. dec. 15. 22:18
13/17 Thunderfairy válasza:
Nekem is tetszenek a rajzaid. Ha elképzelésből megy akkor meg különösen jó lehetsz úgyanis elképzelésből nagyon nehéz rajzolni. Másolásból sokkal könnyebb, úgy lerajzolom teljesen pontosra amit láttok legyen az élethű vagy anime stilusú rajz. De fejből rajzoláshóz még nem vagyok elég gyakorlott. Ne hagyd abba a rajzolást, fejlődjél tovább. Pár év gyakorlás és úgy fogsz rajzolni mint egy profi aki ebből és a Disney-nél. Nagyon jól rajzolsz csak így tovább.
2021. dec. 16. 10:45
14/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a rajzaid, és szerintem van is hozzá tehetséged, különben nem lennének ilyen szépek. És minél többet rajzolsz, gyakorolsz csak annál szebbek lesznek.
2022. jan. 9. 14:49
15/17 anonim válasza:
Nagyon szépen rajzolsz, miért kellene abba hagyd? Wtf? Ez egy hobbi, művészet. Csinálj egy sketchers united profilt oda is feltöltheted ott mindenki ezzel foglalkozik.
2022. jan. 11. 21:15
16/17 anonim válasza:
Nekem kicsit másoltaknak tűnnek, mintha lemásoltál volna meglévő képet. Annak van egy technikája, amit mindenki megtanulhat. De ha fejből rajzoltad, nem minta után, akkor ügyes. Igazából egyszerűbb lenne eldönteni ezt, ha lerajzolnál egy almát egy igazi alma után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!