Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek a rajzaim?

Szerintetek milyenek a rajzaim?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja elkezdtem instagramra feltölteni a rajzaimat. Kaptam hideget és meleget is. Sokan azt mondták nekem ehez nincs tehetségem, és hogy ezt nem kéne erőltetni.

Sosem jártam külön rajszakkörre, csak a heti 1 iskolai rajzórán vettem részt. Ott a rajztanár azt mondta hogy jók a rajzok és anatómiailag is korrektek.

Szóval most nem tudom. Szerintetek milyenek? Megéri folytatni, vagy hagyjam?

Néhány rajz:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. dec. 15. 12:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha látnád az én rajzaim :D egy macska is kb pont pont vesszőcske nálam.

Tehetséges vagy.

2021. dec. 15. 12:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük. Szeretnék én így rajzolni, ahogy te. :)

Az a fontos, hogy neked örömet okoz :)

2021. dec. 15. 12:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Le a kalappal előtted!!! Nagyon szépen rajzolsz! Abba ne hagyd!
2021. dec. 15. 12:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jók, ügyes vagy. Csak így tovább. ☺️ Fejleszd magad a továbbiakban is. Ne vegye el a kedved a sok negatív, irigy ember.
2021. dec. 15. 13:05
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Sztm is tehetséges és ügyes vagy. 😍Folytasd bátran, deviantart.com-on rengeteg rajzos ember van, ha gondolod csatlakozz hozzájuk, én is fent vagyok azon az oldalon :) ☺️
2021. dec. 15. 13:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jók! Ügyes vagy
2021. dec. 15. 13:17
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyik képet sem hozza be.
2021. dec. 15. 14:21
 8/17 A kérdező kommentje:
Oh akkor köszönöm!
2021. dec. 15. 15:59
 9/17 Noren1989 ***** válasza:
A kepkuldes.com kilehelte a lelkét úgy egy óràja, nem lehet megnézni a képeket.
2021. dec. 15. 17:46
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

A rajztanárod véleményében bízz, és ne az instagramos hozzászólóknak higgy, akik valószínűleg semennyire sem értenek hozzá. Teljesen jók a rajzaid, jók az arányok, és nagyon jók az arckifejezések. Sokan vannak, akik ugyan szépen rajzolnak, de nem tudnak az arcokon érzelmeket megjeleníteni. Még hivatásos képregényrajzolóknál is láttam ilyet. Neked viszont az érzelmek ábrázolása megy, ami egyértelmű jele annak, hogy van tehetséged hozzá. :)

Sok ember egyszerűen képtelen megérteni, hogy az, hogy tetszik-e valami, és az, hogy jó-e a valami, az két különböző dolog. Valószínűleg nekik egyszerűen nem tetszik a te rajzfilmes stílusod, objektív kritika megfogalmazására pedig képtelenek. Én is ajánlom neked a deviantartot. Sokkal hasznosabb véleményeket fogsz kapni olyan emberektől, akik maguk is rajzolnak.

2021. dec. 15. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!