Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki ismer olyan helyet...

Baglyocska00 kérdése:

Valaki ismer olyan helyet Budapesten ami bálterem szeru és kb 30-50fős és lehetne egy szülinapi álarcos bált tartani?

Figyelt kérdés
A költségeket illetően 150k-170k a keret aminek mindnet le kéne fednie.

2021. dec. 6. 22:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kicsit félreérhetően írtam ki a kérdést. A lényeg az lett volna hogy ilyen kastélyos, szofisztikált legyen a hangulat amit egy táncterem nem ad meg. A költség keret bővítésére van lehetőség, viszont ahogy láttam csak 400 emberre van olyan terem amit én kinéztem.

2021. dec. 8. 16:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Per fő 2000 vagy ez a teremre vonatkozik?
2021. dec. 10. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Symbol csaka baglyot hagyd otthon, + tegyél hozzá még egy nullát ehhez az összeghez, vagy a fele tarsosagot hagyd ki a bulibol :D Egyszer elunk meg kell adni a módját.

Ha sóherebb vagy Godzsu udvar

2021. dec. 10. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

Ő a táncóra árát írta, tehát az 2000 Ft /fő.

De ne ezzel számolj. Ha a termet bérled, nyilván tök más az ár. A táncóra általában 1,5-2 óra és a vannak tanárok, akik díjat is kapnak belőle.

Nálad tánctanár nem kell, ellenben biztosan nem 2 órát akartok csak lenni.

De a GoldDance tánciskola sem egy kastéylszerű, mint amit keresel.. :) Sima táncterem.

De ha akár a Hölgyválaszba, akár a GoldDance-ban akarsz termet bérelni (egyik sem kastély), Őket kell felhívnod. A Hölgvyálasznál tudom hogy számít hogy hétköznap vagy hétvége, melyik terem kell, hányan lesztek, mennyi időre, stb.

Ja meg előre gondolkodj. A tánciskolák/bérelhető termek azért be vannak táblázva. Tehát az hogy hipp-hopp holnap legyen fél napra egy terem... hááát nagy mázli kell hozzá. :)

2021. dec. 11. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!