Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 28 évesen van aki jár szórakoz...

28 évesen van aki jár szórakozó helyre? Vagy tényleg nem csak a fiataloké a világ?

Figyelt kérdés

13-17 éves koromban jártam szórakozó helyekre. Az volt az a kor mikor még volt szabad energiám, de már voltak alkalmi munkáim is. Volt pia, eki, zöld, fronyó, minden. Jó volt, de hamar kinőttem belőle. Most fél éve szakított velem a nő akire az életemet alapoztam volna. Sok a stressz, jó lenne kieresztenio a gőzt de nagyon kijöttem ár a ritmusból. Jó lenne kicsit visszaretardálódni a kamasz korba.

Emlékeim szerint csak szanaszét cuccozott koitáló kölkök vannak ezeken a helyeken. Ha tényleg így van az eléggé feszéjezne. Úgy érezném magam mint valami visszamaradott vagy pedo.

#party up bb
2021. dec. 2. 19:25
 1/1 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki valamikor válaszolna akkor azt is megírhatná konkrétan hova jár a korosztályom technot hallgatni és kikapcsolni. Ma voltam kocsmázni a kollegákkal. Jó rég nem ittam, de egyből rádöbbentem hogy nem az alkohol hanem a zene és az atmoszféra hiányzik. Lepukkant kocsmában mulatósra vedelni elég gagyi élmény, akkor már inkább filmezek otthon.
2021. dec. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!