Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék eljárni...

Nagyon szeretnék eljárni valahova bulizni, de sajnos még kiskorú vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az iskola 3 havonta szokott rendezni bulit, de én azt nagyon kevésnek találom, és ráadásul 8-kor vége van.

Tudom, hogy még kicsi vagyok a discohoz meg a nagy bulikhoz, de nem birom ki.

A barátnőimmel szoktunk néha olyat szervezni h átmegyünk egymáshoz és ott alszunk, de az nagyon uncsi, meg nem jóó h csak páran vagyunk, semmi tömeg, semmi ismeretlen ember...

Ti mit tanácsoltok, mit csinjak??

Jah és lécci ne mondjátok ezt az alvós ötletet mert nem szeretem!!

12/lány

2008. dec. 13. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy 12 éves fejjel be sem engednek téged egy rendes szórakozóhelyre, úgyhogy nyugodj bele, hogy még otthon kell csücsülnöd pár évig. Ha már nagyon készen vagy, menj el egy koncertre, de 14 éves korod előtt, a Sportarénába se engednek be 18 éven felüli kísérő nélkül!

Törődj bele...

2008. dec. 16. 18:11
 12/17 anonim válasza:
12 évesen sajnos hiába akarsz bulizni vagy szar lesz, vagy meg sem engedik.viszont az iskolák mindig rendeznek táborokat kirándulásokat meg mindent.Egy kis piát visztek hangfalakat vmilyen zenelejátszót és kész.Ha van benned egy kis alkohol akkor bármit tudsz élvezni. Én is ezt csináltam és szerintem ebben a korban ez az egyetlen lehetőség Bulizásra
2008. dec. 17. 07:07
 13/17 anonim válasza:
Szia! Figyelj, én 16 éves vagyok és most így alig engednek el a szüleim. 12 évesen mit szeretnél? Még jó, hogy nem akarsz berúgni, az mire jó h másnap fáj a fejed egész nap és nem emlékszel semmire??!! Várj míg megérsz arra, hogy elmenj, mert még nagyon gyerek vagy... Nem hiszem, hogy a másik barátnőddel ketten meg tudnátok védeni magatokat. Ha ennyire unatkozol, nem tudom mit csinálj, de szerintem az nem normális hogy egy 12 éves lány discóba akar menni...
2008. dec. 17. 15:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Én szilveszterkor leszek 14. Gyakorlatilag most még 13 vagyok. Na ezt már csak azért írom, mert pl. én nem is vágyom arra, hogy elmenjek bulizni. Mi tudod, hogy mit csináltunk 12 évesen? Fogtuk magunkat, és kimentünk a sulihoz. Ott leültünk a kőfalra, és beszélgettünk. Hülyültünk, egymást ugrattuk ^^ Nekünk az volt a buli. Sőt! Még mindig az a buli! Osztálytársaim a helyi kocsmába járnak bulizni. Már ha bulinak lehet nevezni az olyasmit... Na de hogy a kérdésedre is válaszoljak...

Szervezzetek magatoknak. Biztos van nálatok is kultúrház, nem? Na. Nem tart semeddig. Megkérdezitek: - Lehet? - Lehet. Vagy ha adódik olyan, hogy valakinél nincsenek otthon az ősök, akkor esetleg meg lehet fűzni a felnőtteket ;P Lehet, hogy most nem voltam hasznos, de azért ebből is meríts, hátha ^.~

13[lassan 14]/LÁNY

2008. dec. 20. 19:53
 15/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, csak az a baj, hogy nem értitek hogy ezzel mit akarok mondani...

én ezzel azt akarom kihozni, hogy utálom az ottalvós szarságokat, meg az ilyen céges bulikat amibe anyukám vitt néha magával, de "nyanya zene" van...

szal vágyom egy kicsit szórakozni...

2008. dec. 20. 20:55
 16/17 anonim válasza:

semmii gond:D

menj el egy buliba és még ha 18-as a kórhatár akkor viszel egy diákigazolvány akié hasonlít rág és akkor beengednek:D

utána ott találkozol ilyen 20-30 éves "srácokkal"

ketten megfognak oszt bevisznek a budiba ottt szépen mind a ketten megdugnak és akkor hátha elégedett leszel a bulival

tuti élmények:Dnem fogod elfelejteni ezeket:Dhidd el:D

ja és ha nem szereted az ilyen barátnődnél ottalvós bulikat akkor ne aludj ott:Dekkora ész:D

2008. dec. 21. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Jó, hát ezzel végülis nincs gond. Szeretnél szórakozni. De a szórakozás nem feltétlenül a nagy, zajos partikat jelenti. De te erre vágysz, értem én. Még mindig csak a saját szervezést tudom ajánlani. Az a baj, hogy én is itt vagyok 14 éves fejjel, de még egyszer se voltam nagy buliba. Sőt, antialkoholista vagyok.

Fura vagy! ^.~ Én nem vágytam bulira annak idején. Most se. Nem tudom, passz. Próbáld meg elvitetni magad a nagyobbakkal ;P Nekem azt mondta a 20 éves bátyám, hogy hogyha 14 leszek, majd elvisz magával ide-oda ;P Kíváncsian várom xP

13[lasan 14]/LÁNY

2008. dec. 21. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!