Nagyon szeretnék eljárni valahova bulizni, de sajnos még kiskorú vagyok. Mit tegyek?
Az iskola 3 havonta szokott rendezni bulit, de én azt nagyon kevésnek találom, és ráadásul 8-kor vége van.
Tudom, hogy még kicsi vagyok a discohoz meg a nagy bulikhoz, de nem birom ki.
A barátnőimmel szoktunk néha olyat szervezni h átmegyünk egymáshoz és ott alszunk, de az nagyon uncsi, meg nem jóó h csak páran vagyunk, semmi tömeg, semmi ismeretlen ember...
Ti mit tanácsoltok, mit csinjak??
Jah és lécci ne mondjátok ezt az alvós ötletet mert nem szeretem!!
12/lány
még ne menj el, a discok nagyon durvák, tele van cigánnyal, a fiúk rendesen nyomulnak és van olyan akit nehéz lekoptatni, én láttam olyat h egy lány körül legalább 5 fiú volt akik izombol nyomultak a csajra
a másik az h ott igazából 14 évesnél fiatalabbat nem lehet látni na meg vannnak helyek ahol 18 év alatt be se engednek
Semmilyenbe. Nem hiszem el, hogy 5 válaszból nem fogtad fel. Be se engednek sehova! Nem tudom hol vannak a szüleid, de én a helyükben biztosan nem engednélek semmi ilyen helyre. Nálunk az iskolai buliban volt olyan, hogy a kislány addig húzta a fiúk fejét, amíg azok ki nem akarták vinni, megdugni. Úgy kellett kimenekíteni, nehogy elkapják. Inkább olvass otthon, én is azt szoktam ennyi idősen.
Első voltam.
ajj léccííííí ne kezdjétek megint!!!
1. az picit más világ volt
2. én életemben 1-szer voltam a szüleimmel buliba, ahova vihettem magammal az 1-ik bnőmet és kettesbe a buliba "leléptünk" szal tudom h milyen egy buli
de azóta a szüleim sem járnak már sehova és csak 7 éves voltam akkor!!
szal kérlek NE azt mondjátok hogy mit csináljak otthon, hogy unatkozzak, hanem azt, hogy hova menjek??
Te milyen értetlen vagy!
1:valóban más világ volt,viszont sem akkor,sem most nem normális az,ha egy 12 éves gyerek azon görcsöl,hogy ő bulizni akar.
2:olvass el pár rendőrségi hírt!
3:érdekes szüleid lehetnek...
4:milyen felnőtt lesz belőled??!!jobb nem is bele gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!