Mi okoz örömet hosszútávon, amit csak pénzért lehet megvenni és megéri hosszabb távra?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 23:22
1/4 A kérdező kommentje:
Tényleg bármi ami nektek örömet okoz vagy amivel hosszabb távon örömet lehet lelni érdekel.
2021. nov. 27. 23:23
2/4 anonim válasza:
Nekem a könyveim ilyenek; van egy hatalmas könyvespolcom, és szép lassan telepakoltam olyan könyvekkel amiket szeretek, vagy amiket szeretnék elolvasni.
De hosszú távú öröm szerintem minden apróság is, amit mindennapi használatra veszel, és tudsz pont olyat venni, amilyet szeretnél. Pl már vagy egy éve vettem egy olyan edénykészletet, ami tetszik, és még mindig elfog az öröm, ha használom őket.
3/4 anonim válasza:
Fitness gép. Vannak például elliptikus trénerek olcsón. Nekem szobabiciklim és elliptikus trénerem is van, és nem bántam meg, hogy megvettem, mert szinte minden nap használom. Közösségbe nem szeretek lenni, így nekem nagyon megérte. Egy jobb laptop is jó befektetés hosszú távra, akár munka, akár szórakozás céljából. Az autó egyértelmű, kivéve ha Pesten laksz.
4/4 anonim válasza:
Hi-fi cuccok és szép, ízléses zenei gyűjtemény. Nem a méregdrága megőrülésre gondolok, de egy jól összerakott zenecucc és persze a lemezek azért pénzbe kerülnek, viszont végtelen öröm forrásai. Nem is kell vinyl, a CD bőven jó. De ha égetni akarod a pénzt, akkor felső kategóriás orsós magnó és gyűjtői szalagok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!