Wattpad storyt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani olyan wattpad story ami dióhéjban arról szól,hogy egy hercegnőt hozzá akkarnak adni valakihez de ő ezt nem akkarja ezért elszokik otthonról. ( Igazából tiktokon láttam egy ilyen videót és nagyon megtetszett.) Az még plusz pont lenne ha a hercegnő közben fiúnak tetetne magát,hogy ne találják meg az őrök.2021. nov. 6. 12:39
1/1 anonim válasza:
Sziaa!
Még régebben olvastam ezt, már nem emlékszem teljesen a történetére de azt hiszem valami ilyesmi volt.
A testőr (Slyree)
A Kalózkirály fogságában - Hullámok hátán (Szyszyyy)
Itt nem teljesen ugyanaz a történet, igazából csak a kényszerházasság stimmel, de nekem nagyon tetszett, ha gondolod nézz rá.
Illetve, ami még az eszembe jutott az a:
Sötét herceg (Jasmindraw)
Ez sem teljesen az, amit leírtál de ez az egyik kedvencem és szerintem mindenképpen megéri rá nézni. Hidd el nem fogod megbánni.
Ezek mind befejezettek és jóval a Wattpad színvonal felett vannak szerintem. Remélem tudtam segíteni^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!