Mit gondoltok mostanában a Thevr - ról? Szerintetek is süllyed a minőség? És csak üres videók vannak?
Én se fogok. Kapnak elég pénzt a twichtől, youtube-tól meg a szponzoroktól.
Céginfo.hu-ról: WE ARE MEDIA TECH Szolgáltató Betéti Társaság
Nettó árbevétel**
108 453 ezer Ft (2021. évi adatok) azaz 108 milla és az amit nem számolnak el meg zsebbe kapnak támogatásokat.
Aztán van pofájuk síránkozni, hogy hát milyen drága a bérelt netelőfizetés.
Egészen elképesztő...ökörködéssel és jàtszizással ennyi pénzt megkeresni. Tudtam hogy elcseszett világot élünk, de hogy ennyire, azt nem gondoltam volna.
Közben mondjuk egy ápoló vagy tanár, ennek az 5 százalékát se biztos h megkapja.
Ez így van. Akármennyire komolyan csinálják,mégiscsak azzal keresnek pénzt hogy Pisti káromkodik miközben játszik, Jani bólogat és csinál egy két vicces videot , Dani meg a másik gyerek vágják/feltöltik a videókat.
És ebbe a 100 millába még nincs is benne a sok kütyü amit ingyen kapnak, az utazások, a ruházat meg jó ég tudja még mi.
49, most veszed észre? Évekkel ezelőttről néhány ilyen aranyköpés tőlük:
Miért zavar egyes embereket a forint árfolyama, amikor Magyarországon forintban fizetünk?
Miért zavarja az embereket Mészáros gazdagodása, mikor ettől nekik sem jobb, sem rosszabb nem lesz, biztos csak irigyek rá az emberek.
A stadionokról még a kormánytagok is megmondják, hogy nem magántőkéből épültek és nem magántőkéből vannak fenntartva sem és nem az a baj, hogy megépültek, hanem az időzítéssel és a prioritásokkal van a gond Magyarországon.
Nem csak politikai, hanem sok egyéb témában beszélnek már régóta össze-vissza.
Nem az a baj, ha valaki politizál, vagy más, sokakat érintő témákba folyik bele, hanem az, ha tájékozatlan, logikátlan és ha sok emberhez elér, akkor mások is átveszik a buta következtetéseket.
Ezért nagy a felelőssége az influenszereknek.
Nem tudom, miért nem lehet csak a játékoknál, a hardvereknél maradni és azokról beszélni és miért foglalkoznak olyan egyéb témákkal, amikről érezhetően halvány fogalmuk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!