Mit gondoltok mostanában a Thevr - ról? Szerintetek is süllyed a minőség? És csak üres videók vannak?
Sztem Pisti ott a többségi tulajdonos, az ilyen erőszakos emberek mindig rátelepszdnek a tehetségesebb szerényekre, mint ő Janira. Azért ilyen nagyképű.
De én meg tegnap kittinától kaptam meg mert le mertem írni h nekem nem tetszett az új batman.... Ki is követem a csába.
Csonti, pingvinharcos, na ők irtó jófejek, van polgári munkájuk, nem ilyen elszállt kocsogok.
23: Még annak idején az indulásakor néztem a Twitteren a "beszélgetős" műsorukat.
Akkor meséltek valamit, hogy bevágott eléjük egy BMW-s és hogy az ilyenek kivagyiak és ők (a thevr tagjai) soha nem fogják rázni a rongyot, ők soha nem fognak ilyenekre költeni, nem fognak menőzni.
Ehhez képest most igen. Drága cuccok, drága autók.
Nem irigységből írom, mert nekem is van vállalkozásom és én is megtehetném, hogy lízingelek valami májer autót és egyéb menő cuccokat veszek. Na de én tényleg nem vagyok ilyen.
Ők viszont azok a tipikus kis újgazdagok, akik előtt hirtelen kinyílt a világ és virítanak a pénzükkel, mint valami rossz amerikai rapper. Ez eleve gáz. A másik gáz, hogy ők szabadkoztak régen, hogy nem lesznek ilyenek. Mégis ilyenek lettek. Tegyék, ki nem szharja le, de az a gond, hogy sok fiatal nézi őket és ezt a mintát látják.
24
én pl egy ideje nem nézem. Pisti beszél az idő 90%-ban és ha valaki olyat ír amivel nem ért egyet rögtön leugatja. De persze neki mindig igaza van. Aztán tolja a nagy dumát hogy ő nem ért hozzá meg amúgy se vegyük őket komolyan. Előtte 10 perccel meg remegő fejjel küldött el valakit a ge-cibe hogy hogy lehet ilyen fassz. Sajnálom őket, de sajnos ez várható volt hogy a pénz megrontja őket.
@29
Én is így gondolom. Addig fejik a tehenet míg tejel aztán addigra úgyis összeszednek annyi pénzt amivel utána már saját vállalkozást kezdhetnek.
Amúgy pont most volt egy Q&A műsoruk, hogy naaa majd most válaszolnak a kérdésekre. Az esetek felében nem válaszoltak vagy félrebeszéltek. pl: mi a kedvenc társasod Pisti? Pisti válasza: sokfélét szerettem régen de nincs rád időm, meg kártyázunk (hogy mit nem mondta el). Pisti fogsz-e ezzel meg azzal játszani? Válasz: belegrimaszol a kamerába. WTF?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!