Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Superman fiát biszexuálissá tették?

Figyelt kérdés
[link]

2021. okt. 12. 13:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%

Semmit, mint ahogyan arról sem hogy Supermant heteroszexuálissá tették.

Ha írnak neki egy inkonikus szerelmi sztorit, mint ami Clarknak van Loissal, akkor max örülök neki. Ha pedig elrontják, akkor nem követem figyelemmel.

2021. okt. 12. 14:00
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Ennyi alapján még semmit.
2021. okt. 12. 14:29
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Hogy mi van, ha eddig is az volt, csak nem mondta? 🤔
2021. okt. 12. 14:43
 4/17 anonim ***** válasza:
38%
Semmit. Sajnos manapság ez a normális Hollywoodban. Okádék SJW kötelező mindenhol. Lassan nagyítóval kell keresni a fehér és/vagy heteroszexuális karaktereket.
2021. okt. 12. 23:10
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

A magam részéről annyit, hogy valahol 2015 környékén befejeztem az újonnan megjelenő képregények olvasását, gyűjtését.

Akkor kezdett el hiteltelen lenni az egész, amikor az első Zöld Lámpásról, a megteremtése után kb. 70 évvel kitalálták, hogy meleg.

Ha egy teljesen új karakterről derülne ki ez, az nem érdekelne...és ebben az esetben nem is érdekel. De amikor XY régi karaktereknél találják ki, hogy az, na az már hiteltelenné és nevetségessé teszi az egész képregényt.

A magam részéről meg amúgy elég nagy erőlködésnek érzem ezt az egészet, hogy most valaki meleg-e vagy sem. Az a baj, hogy nem tudnak egy normális történetet megírni lassan (főleg Supermannél és a családtagjainál), s mindenhol ez jön fel, hogy ki meleg, akkor menekültek problémája, környezetvédelem, nők jogai stb. (ezek most az aktuális dolgok, amiket bele kell írni minden filmbe, sajtótermékbe, stb. ahol csak lehet).

És változik valami attól, hogy megjelent a történet? Nem!

Ez olyan, mint amikor tőlem elvárják, hogy gyűjtsem szelektíven a hulladékot, meg az EU is minden fajta CO2-kibocsátást csökkentő szabályokat fogad el, miközben épp az olyan nagy államok, mint az USA, Kína, India, Oroszország stb. és lakosaik tesznek az egészre. Meg Jack Kansasből nem fogja csak úgy egyik napról a másikra leadni a jó öreg dízel-autóját, hogy most tisztán elektromos kocsit vegyen a környezet megóvása érdekében.

Úgyhogy ezzel a képregénnyel is így vagyok. Akinek tetszik, olvassa, akinek nem....talál egy halom más régi képregényt, amit még biztosan nem olvasott az 1900-as évektől kezdődően...

2021. okt. 14. 09:16
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
4-es, na akkor írj egy filmet, amelyiknek nem alap témája a homoszexualitás, de kisebbségben vannak a heterók. Kíváncsian várom...
2021. okt. 14. 15:55
 7/17 anonim ***** válasza:
53%

Már régóta létező és közkedvelt képregényhősökhöz úgymond nem nyúlnék hozzá ilyen radikális módosításokkal. Engem kifejezetten zavar. Az ilyen szereplőkkel általában szeretnek a rajongók azonosulni, ugyanakkor a rajongók túlnyomó többsége minden bizonnyal heteroszexuális.

Ez az lmbtq meg egy nagy baromság, amiért valaki(k) megint komoly pénzeket kap(nak).

2021. okt. 22. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
26%
Ugyanakkor nemes egyszerűséggel... lexarom. Már túl öreg vagyok a mesékhez és képregényekhez.
2021. okt. 22. 17:27
 9/17 A kérdező kommentje:

"Semmit, mint ahogyan arról sem hogy Supermant heteroszexuálissá tették."

Szánalmas, ahogy a természeteset, normálisat, hagyományosat megpróbálod kifordítani.

2021. nov. 24. 00:15
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
A biszexualitás is teljesen normális. Semmit nem fordítottam ki, csak max a beteg fejedben.
2021. nov. 24. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!