Egy színész számára nem megterhelő lelkileg, ha olyan szerepet kell eljátszania, amiben kínozzák?
Figyelt kérdés
Nem olyan egy kicsit, mintha nyilvánosság előtt kínozták volna?2021. okt. 10. 16:17
2/8 anonim válasza:
Nem, mivel nem kínozzák meg igazából.
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de a nézők úgy látják, mintha igazi lenne. Vajon a hírnév és a pénz kárpótolja őket, vagy fel sem merül bennük, hogy több millióan nézték, ahogy "kínozzák" őket?
2021. okt. 20. 22:18
4/8 anonim válasza:
Letolják, mert színészek, ebből élnek.
5/8 anonim válasza:
Nem. Mert ezt csak eljátsszak. Sőt ha ütik verik, vagy esetleg meg ölik. Az is csak egy megrendezett színjáték. Valójában az ilyen szerepekben a színésznek nem esik semmi baja. Sem testileg, sem lelkileg / szellemileg. Sőt sok esetben sok színész az olyan jeleneteket szívesen játssza el amelyben meg kínozzák, vagy meg verik. Ez a színészet lényege.
6/8 anonim válasza:
Én egy BDSM studiónál dolgozok, és rendszeresen kínozzák az előadóinkat a forgatásokon... nem jétékból, hanem lényegében igaziból. (Persze ez beleeegyezéses dolog, tehát nem erőszak a szó szoros értelmében) és nincs bajuk vele, elég vidámak szoktak lenni.
7/8 anonim válasza:
#6, ezt mondjuk soha nem értettem hogy van. Hát fáj nekik nem is kicsit, hogy tudnak vidámak lenni? Egyik percben bőgnek, másikban nevetnek? Gondolom amikor abbahagyják a knízást akkor is vannak fájdalmaik. Neked egyébként nem rossz látni, hogy szenvednek? Úgy tudom, hogy a többsége csak a pénzért vállalja nem okoz nekik örömet.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem rossz, mert ez nem igazi szenvedés. Maguktól jönnek. Olyan, mint az edzés, vagy a tetkózás. Attól, hogy valami fáj, még nem szenvedés. Egy kondizó embert se sajnálok a dropszettje közben, meg azt se sajnálom, akit tetkóznak, mert magától ment oda. Nyilván a pénzért csinálják, de igen, ahogy mondod jelenet alatt rájátszanak a szenvedésre, szünetben meg jókedvűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!