Nem korai még kirakni a kínaiban a karácsonyi holmikat?
Figyelt kérdés
Nemrég jártam a közeli kínaiban, és már ki voltak rakva tálcák, hógömbök, angyalkák, formázott gyertyák, égők... és még voltak dobozok. Nem korai ez még? A környéken van 3-4 kínai, de ott egyiknél se láttam ilyet.2021. okt. 10. 12:31
1/6 anonim válasza:
2hete már a kikben is kint voltak.
3/6 anonim válasza:
Relatív, hogy korai-e vagy sem. Amerikában ilyenkor már feldíszítik a karácsonyfát. :D
4/6 anonim válasza:
Már október van, az a csoda hogy még csak most kezdték. Évek óta ez van. Lassan már augusztusban karácsonyi cuccok lesznek kipakolva a boltokban.
5/6 anonim válasza:
Tegnap rendeltem meg a szaloncukrot.. hogy miert ? Mert elozo karacsonyra nem jutott belole mert mar novekberbe elfogyott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!