Még meddig lesz a youtubeon minden második videó előtt a youtube prémium promózása?
Telefon: Youtube vanced
Gép: Adblock
A youtube fenntartása rengeteg pénzbe kerül. Szerverparkok, hálózat stb. Ha ingyen használod, akkor reklámokat látsz, mert azokból kapnak bevételt, amellyel fenn tudják tartani magukat.
Én előfizettem premiumra, havi 26 lej, mi az, még egy burger king menü is 40 lej, azóta egyetlen reklámot sem látok / hallok.
Alternatív megoldásként van az adblock, a magyarországi "mindeningyenjárnekem" embereknek.
te utolsó nagyokos
az adblockert nem magyarok csinálták
én tudok szöveget értelmezni
ez a gyökér kezdett el itt mayomkodni mintha az adblockert a magyarok csinálták volna és csak mi használnánk
megnyugodhat a román testvérei is használják és még világszerte párszáz millióan
Még mindig nem érted, szó sem volt arról hogy ki csinálja, de másodjára is ezzel érvelsz.
"a magyarországi "mindeningyenjárnekem" embereknek." = a magyar mentalitást minősítette, hogy semmiért nem vagy hajlandó fizetni, hanem lehetőleg minden ingyen legyen, és minden legyen benne, járjon hozzá ingyen. Mivel nyugaton szó nélkül kifizetik a prémiumot, hogy ingyenes legyen, de itt nálunk csak a vergődés megy, nehogy fizetni kelljen valamiért, ezért való a magyaroknak (és más sóher népségnek) az adblocker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!