Szereted OwnMcKendry-t? Ha igen mióta nézed a tartalmait? :)
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 02:31
11/15 anonim válasza:
Egyszerűen unalmas 13 éveseknek szóló videók folyamat fül fájdító ordibálással... Idióta játékok. Az aktuális barátnői folyton benne vannak a videókban, nem igazán érdekel, de nem ezért kezdtem el nézni. A jelenlegi barátnője viszont egyszerűen rohadt irritáló buta, nyávog, vinnyog egymásra találtak rendesen.Az meg, hogy 30 évesen ezt a színvonalat képviseli hát kb mindent elárul. Mást se hallok csak, hogy OH MY GOOOD, JESUS. Semmi emlékezetes nincs bennünk azon kívül, hogy ezeket ordibálja. És ennyiből áll a videó. Kösz nem. xD
12/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki ő is meg a barátnője is 🥰🥰 Mindkettőjük youtube csatiját nézzem és kedvenceim!!! 🥰
13/15 vágner réka válasza:
Én 9 éve nézem, és még mindig követem a munkásságát. Nekem már olyanná vált mint egy családtag, ha nem lenne, nem tudnám mit kezdenék nélküle
15/15 anonim válasza:
Úgy kapaszkodott fel hogy kisgyerkeket alázott nyilvánosan, majd "megbánta" és letörölte őket, Nabu áldozatait védte, most meg megint kislányokat lek*rváz. Valódi tahó senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!