Szereted OwnMcKendry-t? Ha igen mióta nézed a tartalmait? :)
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 02:31
A kérdező szavazást indított:
Szeretem
Nem szeretem
38 szavazat
1/15 anonim válasza:
Én régebben szerettem még kb 4 5 éve, de aztán valahogy nem olyan volt mint addig és már nem tetszettek a videói annyira. Amúgy szerintem jópofa srác, de mostanában már egyáltalán nem nézem pedig az elején nagyon nagy fan voltam.
2/15 anonim válasza:
Nekem régebben szimpi volt, voltak is cuccaim tőle, de mamár nem nézem őt... Megváltozott szerintem, és nekem ez annyira nem szimpatikus már
5/15 anonim válasza:
1 pillanat alatt agyf szt kapok tőle!
6/15 anonim válasza:
Miért lett lepontozva, hogy meg írtam ki ez? 🤦♀️
7/15 A kérdező kommentje:
6-os Azért mert nem volt hasznos a válasz. YouTube-on pedig utána tudtál volna keresni.
2021. szept. 8. 00:27
8/15 anonim válasza:
7, 6os vagyok a 4est írtam nem a 3ast.
9/15 anonim válasza:
Én leginkább a Five night at Freddy's miatt néztem , már én sem nézem annyira de attól még ha néha néha csinál egy -két Fnaf -os vidit akkor azt megszoktam nézni :3
10/15 anonim válasza:
Régen néztem, megváltozott mint a legtöbb youtuber, mostmár egyáltalán nem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!