Miért van ennyi elbutult ember a közösségi oldalakon?
"Miért kezdődne itt a baj?" - mert kétség és kritika nélkül hivatkozol a Wiki-re, ami kb. olyan mintha a bukásra álló osztálytársadtól kapott súgást feltétel nélkül beírnád a dolgozatodba.
A Wiki a net intellektuális pöcegödre, tele féligazságokkal, orbitális szamárságokkal és valótlanságokkal.
"A Wiki a net intellektuális pöcegödre, tele féligazságokkal, orbitális szamárságokkal és valótlanságokkal."
Megosztó témákban lehet, de olyan objektív ténykérdésekben, mint pl az általános taxonómia, igen nagy biztonsággal használható. Plusz ha a wikipédia cikknek nem is hiszel, ott vannak a hivatkozások az alján.
"Ha nem egyezik a véleményünk akkor egyértelmű hogy csak troll lehetek.Ez is mutatja a színvonalat…"
Nem, nem az a gond, hogy nem egyezik a véleményünk, hanem hogy (esetlegesen szándékosan) rossz helyesírással osztod az észt a rosszul író "elbutult" emberekről.
Ezért vagy troll. A válaszomban amúgy is részben igazat adtam neked.
Szóval szerintem inkább az a célod, hogy minél több választ kapj a trollkodásodra.
"itt-ott lehagytam egy vesszőt"
A kérdésed kifejtéséből húsznál több vesszőt hagytál ki. Van olyan mondat, amiből ötöt.
Szóval. Lám, már 19 válasznál tartasz.
(#18: a Gepárd egy magyar mesterlövészpuska)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!