Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van ennyi elbutult...

Miért van ennyi elbutult ember a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy én hű de mennyire okos vagyok,meg tökéletes mert nem,de egyszerűen dühítő és szomorú ez a jelenség.25 éves vagyok és azt látom hogy a nálam pár évvel fiatalabbak olyan megnyilvánulásokat engednek meg maguknak a neten hogy én csak pislogok.Akár itt ezen az oldalon vagy a TikTok-on,Instagramon stb.Olyanokat leírnak amiért akár fel is lehetne jelenteni őket és egyszerűen nem fogják fel hogy súlya van a leírt szavaknak.Lazán odaírnak olyanokat egy teljesen normális poszt vagy videó alá hogy pl dögölj meg anyáddal együtt és ez még az enyhébb kategória.A másik az hogy képtelenek helyesen írni.A mai tinik nem járnak már iskolába vagy csak melegedni mennek? Képesek teljesen ártatlan kommentekbe is belekötni pl én odaírtam TikTok-on egy gepárdokról szóló videó alá mennyire szeretem a nagymacskákat erre betámadott valaki hogy a gepárd nem is a macska hanem a kutyafélékhez tartozik.Egyrészt ez az állítás nem igaz más részt pedig hemzsegett a helyesírási hibáktól.Tehát hogy ez mi? Lehet írni hogy ok boomer meg hogy mit foglalkozok ilyenekkel de ez engem akkor is zavar.Azt hiszik a gyerekek hogy a neten bármit megtehetnek úgy sem lesz következménye,nem kell odafigyelni órán sem mert majd úgyis influenszerek leszünk aztán kit érdekel bármi is.Egész nap csak ezt nyomják,online élik az életüket,nincsenek valódi élményeik.Hová fog ez vezetni? Meg lehetne ezt állítani valahogy?

2021. aug. 27. 08:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Errol beszél a kérdező 🤣 kiírt egy részletet a gepárdról, erre jön a sok okos belekötni a kérdésbe szánalmas módon meg villogni hogy a gepard kutyaféle...volt nektek bioszórátok? A kérdésre válaszolva, sajnos nekem is tele van ilyenekkel a net. Szomorú hogy idáig jutott az emberiség
2021. aug. 27. 11:06
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
11: Én többet tudok a kérdésről, mint ami bioszórán elhangzott, ezért mondom, hogy a gepárd sokban eltér a macskaféléktől és hasonlít a kutyafélékhez, ezért voltak és vannak, akik külön csoportot tartanak nekik jogosnak. (Ez csak megegyezés kérdése, rakhatnánk az összes macska meg kutyafélét is egy csoportba) Ilyenkor szánalmas látni, hogy valaki egy wikipedia meg bioszóra alapján elkezd okoskodni.
2021. aug. 27. 11:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Az is elég szánalmas hogy valaki kardoskodik egy olyan tény mellett ami nem valós.Lehet hogy van olyan tulajdonsága ami a kutyafélékhez hasonlít de ettől függetlenül még mindig a macskafélék családjába tartozik hivatalosan.Ennyi erővel akkor a delfinre is mondhatnánk hogy nem is emlős mert uszonyai vannak és a vízben él. 😀
2021. aug. 27. 11:20
 14/22 anonim ***** válasza:
24%

"Miért kezdődne itt a baj?" - mert kétség és kritika nélkül hivatkozol a Wiki-re, ami kb. olyan mintha a bukásra álló osztálytársadtól kapott súgást feltétel nélkül beírnád a dolgozatodba.

A Wiki a net intellektuális pöcegödre, tele féligazságokkal, orbitális szamárságokkal és valótlanságokkal.

2021. aug. 27. 11:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"A Wiki a net intellektuális pöcegödre, tele féligazságokkal, orbitális szamárságokkal és valótlanságokkal."

Megosztó témákban lehet, de olyan objektív ténykérdésekben, mint pl az általános taxonómia, igen nagy biztonsággal használható. Plusz ha a wikipédia cikknek nem is hiszel, ott vannak a hivatkozások az alján.

2021. aug. 27. 11:45
 16/22 TR75 ***** válasza:
80%

"Ha nem egyezik a véleményünk akkor egyértelmű hogy csak troll lehetek.Ez is mutatja a színvonalat…"

Nem, nem az a gond, hogy nem egyezik a véleményünk, hanem hogy (esetlegesen szándékosan) rossz helyesírással osztod az észt a rosszul író "elbutult" emberekről.

Ezért vagy troll. A válaszomban amúgy is részben igazat adtam neked.

Szóval szerintem inkább az a célod, hogy minél több választ kapj a trollkodásodra.

2021. aug. 27. 13:20
 17/22 A kérdező kommentje:
Na jó ez már nekem sok.Ma megtudtam hogy nem tudok helyesen írni mert itt-ott lehagytam egy vesszőt.Nem ember vagyok hanem egy mesebeli lény.(troll) Nem fogok lemenni egy 5 éves gyerek szintjére és tiltakozni hogy búúú dehát én nem is vagyok troll xD Azt gondolsz amit akarsz.
2021. aug. 27. 13:52
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
A gepárd nem egy cipőmárka?
2021. aug. 27. 14:02
 19/22 TR75 ***** válasza:
100%

"itt-ott lehagytam egy vesszőt"

A kérdésed kifejtéséből húsznál több vesszőt hagytál ki. Van olyan mondat, amiből ötöt.

Szóval. Lám, már 19 válasznál tartasz.

(#18: a Gepárd egy magyar mesterlövészpuska)

2021. aug. 27. 16:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az a tank?
2021. aug. 27. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!