Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most akkor a Facebook kimutatj...

Most akkor a Facebook kimutatja a régi fiókomat is?

Figyelt kérdés

Hát őszintén szólva nem szeretem a Facebookot de van egy csoport aminek szeretnék a tagja lenni ,ezért csináltam egy kamuprofilt mert nem szerettem volna ha az eredeti profilommal lépek be,ahol minden ismerősöm bejelölt aztán kérdezgetnek hogy mi ez a csoport minek vagy bent... amúgy sem vagyok velük jóban.

Nos csináltam egy kamuprofilt (nem profilképpel ,semmi személyiségsértés) de mikor kész lett beadta a régi fiókomat ismerőseit hogy ezek vannak a közelemben pedig pont ez lenne a cél hogy ne tudják hogy én vagyok

De mikor reményem a kamuprofilra még ki is mutatta mellette az eredetit hát mondom f@@za...

Az lenne a cél hogy ne tudják ki ez mert másra nem szeretném használni csak erre a csoportra

Van erre mód?

Vagy én csináltam valami hülyeséget?

2021. aug. 26. 10:51
 1/3 A kérdező kommentje:
*régi fiókom ismerőseit
2021. aug. 26. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:

* rámentem a profilra

Bocs a szövegjavító 😠

2021. aug. 26. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy csinálsz egy második profilt, az első nem szűnik meg, az ugyanúgy látható lesz. Nem tudom lehetséges-e, de ne ugyanazzal az e-mail fiókkal csináld a másik profilt, mert az már bent van a rendszerben.
2021. aug. 26. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!