Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Támogatnátok, hogy Magyarorszá...

Támogatnátok, hogy Magyarországon is lehessen a mozik büféjében rendes kajákat kapni és bevinni a filmre (pl. Hot dog) mint Amerikában vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés
Én támogatnám, többször volt már, hogy mentem moziba hosszabb filmre és előtte kicsit éhes voltam. Vittem be nagy popcornt, de jobb lett volna egy-két hot dog.

2021. aug. 23. 11:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%

#10 Amerikában sincsenek húdejól megfizetve, mégis elvégzik a munkájukat, mert tudják, hogy ettől függ a megélhetésük.

Ha nálunk is felszámolnák ezt a komcsi kádárista segélyező mentalitást és szabad piaci kapitalizmust vezetnénk be, nálunk is motiváltabbak lennének a takarítók.

2021. aug. 23. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
41%
#11 amerikában tudják hogy a semmiért is kirúghatják őket mert semmilyen törvény nem védi a munkást
2021. aug. 23. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
2%
#12 Épp ez az ideális. Ahol a munkás óbégatása határozza meg a törvényeket, abból az országból lerobbant, unalmas, proliparadicsom lesz, ahol semmi sem működik. Lásd: Szovjetunió
2021. aug. 23. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
95%
#13 lerobbant proliparadicsom, mint például az összes nyugat-európai ország...
2021. aug. 23. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Én azt is támogatnám, hogy mikor megveszed/átveszed a jegyet/jegyeket és vennél még mondjuk valami popcornt+ üdítőt a moziban, akkor ne csak 2 pénztár menjen a nasis részen, hanem mondjuk: az összes? Borzasztó mikor a film a jegy szerint 20:00-kor kezdődik és lemaradsz az elejéről - úgy, hogy 15 percig fixen előzetesek meg reklámok mennek. Egy-két ilyen után inkább bekajálok a Mekiben előtte. Már a film megy, de még mindig jönnek a nézők, tök sötétben, telefonnal világítanak, keresik a helyüket, nagy popcornnal, nagy kólával a kezükben.

Miskolc, Cinema City

2021. aug. 23. 23:32
 16/16 anonim ***** válasza:
hát, a takarítók boldogok lennének! szerintem az étterem és a mozi 2 külön dolog, nem feltétlen lenne rossz de azért jó sem... de sültkrumpli azért lehetne :c
2021. aug. 24. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!